Like a Dragon: Infinite Wealth is veel groter dan verwacht

Like a Dragon: Infinite Wealth is veel groter dan verwacht

We zijn gewend dat de games in de Yakuza-serie verhaalgedreven zijn, met heel weinig ruimte om buiten het verhaal te slingeren, afgezien van wat minigames. Like a Dragon: Infinite Wealth wordt wat dat betreft heel anders volgens de Japanse studio Ryu Ga Gotoku. In een recent interview onthulde studiohoofd Masayoshi Yokoyama dat de aankomende titel veel groter is dan alles wat ze eerder hebben gemaakt. Niet alleen zal de open wereld in het spel ongeveer drie keer zo groot zijn als de kaart van het vorige spel, maar Like a Dragon: Infinite Wealth zal de fans veel langer vermaken. Een Yakuza-spel duurt gemiddeld zo'n 20 uur, maar de nieuwe titel zal je zo'n 50 uur bezighouden.

Een enorme open wereld om te verkennen

Like a Dragon: Infinite Wealth bevat een enorme open wereld die je kunt verkennen, maar ook veel nevenactiviteiten om je mee bezig te houden. De game laat je opgaan in een spannende verhaallijn met Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu in de hoofdrollen, maar pakt de gameplay heel anders aan door je veel meer vrijheid te geven om naar eigen inzicht met de omringende wereld om te gaan. Je moet ook in gedachten houden dat in Like a Dragon: Infinite Wealth de actie zich afspeelt op een gloednieuwe locatie die voor het eerst in de serie is opgenomen, Hawaii, wat veel mogelijkheden biedt om te ontdekken.

 

 

 

Over het geheel genomen is Like a Dragon: Infinite Wealth is een riskante gok van Ryu Ga Gotoku Studio, dat een meer boeiende ervaring wil leveren, vooral buiten het verhaal. Het wordt een spannende en chaotische reis naar nieuwe landen waar fans van de Yakuza-serie dol op zullen zijn, omdat de unieke stijl van Yakuza: Like a Dragon behouden blijft, met onder andere turn-based gevechten. Natuurlijk kun je genoeg verrassingen verwachten met Ichiban Kasuga als co-protagonist.

De release van het spel staat gepland voor 25 januari 2024 op PlayStation, Xbox en PC. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Like a Dragon: Infinite Wealth CD sleutel te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief