Instant Gaming EU
 
 

Like a Dragon: Infinite Wealth verschijnt vandaag onder zeer goede kritieken

Like a Dragon: Infinite Wealth verschijnt vandaag onder zeer goede kritieken

Het nieuwste deel in de populaire Yakuza-serie begint vandaag aan zijn reis. Like a Dragon: Infinite Wealth belooft een spannend avontuur met twee iconische personages uit de serie als hoofdrolspelers. Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu reizen af naar Honolulu en komen terecht in een vreemd land met een andere cultuur, maar dat houdt ze niet tegen. Met veel manieren om van hun verblijf te genieten, duistere zaken en veel actie is Like a Dragon: Infinite Wealth een avontuur als geen ander. Natuurlijk is het niet zoals de eerste games in de Yakuza-serie, maar het bouwt voort op het succes van Yakuza: Like a Dragon om eenzelfde soort ervaring te bieden, maar met veel nieuwigheden in een ander scenario.

De beste in de serie?

Met zo'n spannend panorama in het vooruitzicht heeft de community Like a Dragon: Infinite Wealth met grote vreugde ontvangen. Het spel is lovend ontvangen en heeft een hogere score op Metacritic dan elk ander spel in de serie, op de voet gevolgd door Yakuza 0, Yakuza Kiwami 2 en Yakuza: Like a Dragon. De score en de algemene reactie op de aankondiging van het spel en de informatie die er tot nu toe over is vrijgegeven, verwachten een groot succes bij de lancering.

 

 

Like a Dragon: Infinite Wealth levert een ervaring vol actie, spannende minigames en nevenactiviteiten, een spannend verhaal en een geheel nieuwe stad om te ontdekken, voor het eerst buiten Japan voor een Yakuza-game. De recensies bevestigen dat dit een van de beste spellen in de serie is wat betreft gameplay, nieuwigheden en originaliteit, en het zal geen enkele fan teleurstellen.

Als je deze spannende reis naar Hawaï niet wilt missen om de criminele wereld te ontdekken, gebruik dan onze prijsvergelijker om een Like a Dragon: Infinite Wealth code om het spel vandaag nog te spelen op PC, PlayStation en Xbox.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief