Like a Dragon: Infinite Wealth verbindt twee werelden in een unieke ervaring

Like a Dragon: Infinite Wealth verbindt twee werelden in een unieke ervaring

De Yakuza-serie is in de loop der jaren behoorlijk geëvolueerd en het vervolg op Yakuza: Like a Dragon zal die verandering bevestigen. Like a Dragon: Ishin! en Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name boden de fans avonturen die lijken op wat ze in de originele Yakuza-titels konden beleven. Ondertussen zal de aankomende release van Like a Dragon: Infinite Wealth de turn-based gevechten en RPG-mechanieken terug die spelers in het eerste spel met Ichiban Kasuga in de hoofdrol hebben ervaren. Het iconische personage keert terug in het nieuwe spel, maar hij zal de spotlight delen met niemand minder dan Kazuma Kiryu. Dit is een verrassende combinatie, vooral omdat we gewend zijn het voormalige lid van de Tojo-clan te zien in spellen die wat "serieuzer" zijn.

 


Twee stijlen in één avontuur

Op een bepaalde manier neemt Like a Dragon: Infinite Wealth dezelfde aanpak als Yakuza: Like a Dragon voor de actie en het verhaal. Het kan als zorgeloos worden beschouwd in vergelijking met de originele Yakuza-serie omdat het een andere sfeer heeft, maar het maakt ook de introductie mogelijk van meer diverse mechanieken en veel minigames, iets waar de fans van de serie dol op zijn.

Met Hawaï als scenario kunnen er ook veel nieuwigheden in de franchise worden geïntroduceerd als het gaat om verhaallijnen en gebeurtenissen. Like a Dragon: Infinite Wealth is het eerste spel van de franchise dat zich buiten Japan afspeelt. Dit opent de deur naar nieuwe soorten interacties die de jongens van Ryu Ga Gotoku Studio niet schuwen te verkennen. De minigame Dondoko Island is een goed voorbeeld van iets dat je nooit zou verwachten in een klassieke Yakuza-game, zoals je kunt zien in de video hieronder.

 

 

Like a Dragon: Infinite Wealth zal een interessante ervaring zijn voor degenen die al lang Yakuza-fans zijn. Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu hebben zulke verschillende persoonlijkheden dat ze samen in hetzelfde verhaal een explosief resultaat zullen hebben.

We zullen tot volgende maand moeten wachten om erachter te komen wat de uitkomst van zo'n combinatie zal zijn. De release van het spel staat gepland voor 25 januari 2024, op PC en consoles. Natuurlijk zijn de beste deals voor Like a Dragon: Infinite Wealth CD keys al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief