Minecraft is gratis te spelen

Minecraft is gratis te spelen

Zeggen dat Minecraft populair is zou een understatement zijn. Het spel werd in 2009 door Mojang gemaakt en twee jaar later officieel uitgebracht, en trok niet minder dan 200 miljoen spelers, waarmee het het best verkochte spel aller tijden werd en de langjarige titelhouder Tetris onttroonde. Sindsdien is het spel op allerlei manieren aangepast, van voorwerpen als de LEGO collectie tot een bewerking van de Minecraft wereld tot een dungeon crawler, Minecraft Dungeons.

Of je nu een fan bent van het oorspronkelijke spel of van Minecraft Dungeons, je zult genieten van het volgende. Allereerst moet je weten dat het nu mogelijk is om Minecraft gratis te spelen, althans in de meest pure vorm van het oorspronkelijke spel, want het is de alpha versie uit 2009. Uiteraard bevat deze versie niet alle inhoud van het spel zoals het nu is, maar het heeft wel het voordeel dat het direct op de browser te spelen is. Je kunt er de basis van het spel mee ontdekken als je het nog nooit geprobeerd hebt, of het spel herontdekken zoals het indertijd was, voor de meer nostalgici. Om deze klassieke versie van Minecraft te spelen, hoef je alleen maar naar de officiële website van het spel te gaan, hier, en je gebruikersnaam in te voeren. Je kunt tot negen andere spelers uitnodigen, eenvoudig door ze de link te sturen die in het daarvoor bestemde veld verschijnt.  

 


Maar dat is niet het enige nieuws over de franchise vandaag. Minecraft Dungeons krijgt binnenkort nieuwe inhoud via een DLC genaamd Echoing Void. Het is de opvolger van Hidden Depths en het zal de verhaalboog afsluiten die een jaar geleden begon. Maar maak je geen zorgen, er komt later nog meer DLC. Echoing Void brengt je naar The End, waar je het opneemt tegen nieuwe vijanden, deelneemt aan levensgevaarlijke nieuwe missies, en geheimen ontdekt. Echoing Void verschijnt op 28 juli op alle platforms en het komt ook met gratis jubileum-content, waaronder nieuwe betoveringen, en een nieuw missietype.

Als klap op de vuurpijl verschijnt op dezelfde datum een Ultimate Edition met het basisspel Minecraft Dungeons en de eerste zes DLC's van het spel, waaronder Echoing Void

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief