Minecraft Dungeons: nieuwe DLC en update binnenkort

Minecraft Dungeons: nieuwe DLC en update binnenkort

Minecraft Dungeons is heel anders dan het oorspronkelijke spel dat Mojang in 2011 maakte, maar het heeft toch spelers voor zich weten te winnen. Dit deel, verre van een vervolg op Minecraft te zijn, biedt een spelervaring die de antithese is van het sandbox spel. Hoewel het universum en de kubusvormige graphics die kenmerkend zijn voor de licentie in het spel zitten, hoort Minecraft Dungeons qua gameplay meer thuis in de wereld van dungeon crawlers en actie RPG's. Minecraft Dungeons heeft sinds de release al vier DLC ontvangen: Creeping Winter, Jungle Awakens, Howling Peaks, en Flames of the Nether.

Om zijn eerste verjaardag te vieren krijgt Minecraft Dungeons een nieuwe DLC en een gratis update, die beide op dezelfde datum, 26 mei, uitkomen, slechts één jaar na de officiële release van het spel. De DLC is een paar dagen geleden al geplaagd via Twitter op het officiële account van het spel, maar we weten nu een paar dingen meer, waaronder de naam: Hidden Depths.

 

 

Zoals de naam al doet vermoeden, zal Hidden Depths zich richten op onderwater-inhoud, waarbij we rechtstreeks naar de bodem van de oceaan worden gebracht om de corruptie te bestrijden.

De nieuwe Hidden Depths DLC komt ook met een update die andere inhoud aan het spel zal toevoegen en zal gratis beschikbaar zijn voor alle Minecraft Dungeons spelers. Ze zullen getrakteerd worden op nieuwe betoveringen en levels, maar ook op een nieuwe functie, Raid Captains, die door Mojang als volgt worden beschreven:

 

Raid Captains zijn vriendelijke reisgidsen die... wacht, dat is niet juist. Het zijn super uitdagende nieuwe vijanden die de manier waarop je het spel speelt zullen veranderen. Dat is veel logischer. Zoek Raid Captains op waar ze op de loer liggen in de verborgen hoeken van de wereld om een nieuw niveau van uitdaging (en nieuwe schatten) aan je missies toe te voegen.

 

Het is moeilijk echt te vatten hoe Raid Captains de spelervaring in Minecraft Dungeons zullen veranderen, maar we zullen er snel genoeg meer over weten, want Hidden Depths en de update komen over slechts twee weken uit, op 26 mei.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief