Eneba COM
 
 

Minecraft Dungeons

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Minecraft: Dungeons is een dungeon crawler RPG dat zich afspeelt in de wereld van Minecraft. Het is deels geïnspireerd door Diablo 3 en andere klassieke dungeon crawlers, en het heeft een zware nadruk op buit en gevechten. Verken procedureel gegenereerde vertakkende levels met maximaal drie vrienden, sla mobs, los eenvoudige puzzels op, en bewapen je personages. Je vecht boven en onder de grond in meerdere biomes.



    Arch-Illager vindt een krachtig artefact dat hem onpeilbare macht geeft en hij gebruikt het om de dorpelingen naar zijn hand te zetten. Vervolgens begint hij een campagne tegen andere dorpen. Het is jouw missie om hem en zijn hordes Illagerminions te verslaan. Naast griezels, zombies, spinnen en skeletten zijn er ook necromancers, die een zwerm vijanden kunnen voortbrengen, en wraiths, die grote delen van een level in brand kunnen steken. Je vindt ook 'spaarpotmobielen' die een heleboel buit met zich meedragen. Endermen zijn krachtiger dan in Minecraft: ze teleporteren niet alleen weg van je aanvallen, maar ze verminderen ook je zichtbaarheid, waardoor het moeilijker wordt om af te rekenen met alle andere vijanden om je heen. Aan het eind van sommige levels vind je een aantal gemene minibosses, waarmee je tientallen unieke voorwerpen en wapenchantments kunt vrijspelen voor verwoestende speciale aanvallen.

    OpMinecraft: Dungeons kun je niet bouwen of mijnen, zoals in de oorspronkelijke Minecraft-game.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Minecraft Dungeons

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Opmerkingen over Minecraft Dungeons

    JugadorNº43
    JugadorNº43
    25 nov. 2021 21:58on dlcompare.es
    Si has jugado Minecraft y te interesa su mundo, deberías jugar este juego. Si es verdad que el juego no es perfecto pero esta muy bien
    Als je Minecraft hebt gespeeld en geïnteresseerd bent in de wereld ervan, moet je dit spel spelen. Het is waar dat het spel niet perfect is, maar het is zeer goed.
    Perrino12
    Perrino12
    22 nov. 2021 23:22on dlcompare.es
    Juego completado al 100%. Divertido y muy entretenido con amigos. Si eres fan de Minecraft, esta versión fijo que te gusta. Muy recomendado.
    Het spel is 100% compleet. Leuk en zeer onderhoudend met vrienden. Als je een fan bent van Minecraft, zul je deze versie zeker leuk vinden. Zeer aan te bevelen.
    cesar
    cesar
    20 apr. 2020 10:44on dlcompare.fr
    bonjour a tous je peut avoir une clé svppppppppppppppp j'ai trop envie de jouer a Minecraft dungeon tout de suit merci
    Ik probeer al een tijdje een key te bemachtigen, maar ik kan niet wachten om meteen minecraft dungeon te spelen. bedankt
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief