You are here
We also support
 
 
 
 

Overwatch 2 herwerkt Bastion

Overwatch 2 herwerkt Bastion
NEWS 4 okt. 2021 20:30

Overwatch fans zullen een heel nieuwe Bastion zien in het komende Overwatch 2, en het is niet alleen de nieuwe baseball pet van Torbjorn. Blizzard Entertainment heeft ingrijpende veranderingen aan de Omnic aangekondigd die zijn plaats in een team zullen herdefiniëren. Bekijk de aankondiging in deze video:

 

 

Overwatch Do-over

Bastion is bekend om zijn twee modi: een wandelende Recon robotvorm en een torentje Sentry vorm, waarin hij gedwongen is op zijn plaats te blijven. Hij is ook bekend om zijn kracht om zichzelf te repareren en zijn Ultimate, waarin hij in een tank verandert. Veel van dit alles zal veranderen.

Bastion's geweer zal in zijn Recon-stand geen spreiding meer hebben, wat betekent dat zijn kogels allemaal in een rechte lijn vuren. De schade-afname is ook verminderd, zodat hij ook van ver schade kan toebrengen. Ze zijn echter wel met 50% vertraagd om de potentiële schadeverhoging te compenseren.

Ook Bastion's Sentry vorm krijgt herwerking: ten eerste kan hij nu in revolverstand bewegen, zij het langzaam. De schade wordt met 40% verminderd en heeft een cooldown van 10 seconden, al behoudt hij zijn onbeperkte munitie.

Wat Bastion's Ultimate betreft, hij verandert niet langer in een tank. In plaats daarvan ontketent hij een lange-afstands artillerie spervuur overal op de kaart. Spelers kunnen handmatig drie gebieden richten voor het spervuur dat beperkt is tot een timer. 

Tenslotte zal Bastion niet langer een zelfherstellend vermogen hebben. In plaats daarvan zal hij een tactische granaat afvuren met een terugslag-vermogen en die aan muren en vijanden kan blijven kleven. De radius van dit explosief is nog niet vermeld, behalve dat het "heel groot" is.

Natuurlijk heeft Bastion ook een nieuwe skin, zoals je hier kunt zien. 

 

 

Dit lijken enorme veranderingen voor dit geliefde personage. Hij zal zeker meer afhankelijk zijn van Suppor teamgenoten, en hoe goed hij in zijn damage dealer rol zal passen valt nog te bezien.

Wanneer komt Overwatch 2 uit? 

De verschijningsdatum van Overwatch 2 moet nog aangekondigd worden, maar je kunt wel uitkijken naar prijsvergelijkingen voor Overwatch 2. Sta op de uitkijk voor meer nieuws over Overwatch 2 naarmate ze komen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief