You are here
We also support
 
 
 
 

Overwatch 2 herwerkt Sombra

Overwatch 2 herwerkt Sombra
NEWS 28 sep. 2021 18:00

Zoals verwacht brengt Overwatch 2 een paar veranderingen aan in de mechanica van zijn personages, en nu krijgen we een glimp te zien van de omvang van de herbewerking. Blizzard gaf onlangs een voorproefje van de veranderingen voor Sombra. Bekijk de volgende video, met dank aan PlayOverwatch.

 

 

Het hacken van de Hacker

In grote lijnen krijgt Sombra een enorme buff als Damage held. 

De eerste grote verandering is de duur van haar Hack-vaardigheid. De cooldown ervan is verkort van 8 seconden tot slechts 3. Intussen zijn de effecten van de Hack verlengd tot 8. 

Die 8 seconden kunnen wel eens fataal zijn voor het arme doelwit, want voor de duur van de Hack nemen ze maar liefst 50% meer schade op dan normaal en kunnen ze door muren heen gezien worden door Sombra's hele team. 

Natuurlijk kan het niet allemaal goed zijn voor de fans van de hacker. Sombra's vervelende ability lock duurt nu nog maar 1 seconde in plaats van 5, en de duur van gehackte health packs is teruggebracht van 60 seconden tot slechts 30. 

Wat haar Stealth betreft, Sombra's waarnemingsstraal is verdubbeld van 2 naar 4 meter, maar haar fade-in tijd is met 50% verkort. Anderzijds kan Sombra nu ook in Stealth vijanden kappen, hoewel ze even zichtbaar is als ze dit doet.

Nog een andere belangrijke verandering heeft te maken met Sombra's ultieme. De herbewerking neemt weg dat haar EMP de mogelijkheid heeft vijandelijke schilden te beïnvloeden. In plaats daarvan kan het nu 40% schade aan vijanden toebrengen. 

Tenslotte is ook Sombra's machinepistool opnieuw in evenwicht gebracht. Zijn schade is verlaagd van 8 naar 7, maar de spreiding is ook met 20% verminderd om het nauwkeuriger te maken. Haar Translocator vermogen, waarmee ze kan teleporteren naar de plaats waar haar baken staat, blijft onaangetast. 
Sombra krijgt ook een nieuwe huid, zoals hier te zien is.

 

 

Het klinkt alsof Sombra's herbewerking een spel mogelijk in het voordeel van haar team kan doen kantelen door andere helden te helpen enorme schade aan te richten, al valt nog te bezien hoe goed het synergetisch werkt met de herbewerkingen van andere helden.

 De verschijningsdatum van Overwatch 2 moet nog aangekondigd worden, maar je kunt nu al kijken naar prijsvergelijkingen voor Overwatch 2. We houden je op de hoogte van meer Overwatch 2 ontwikkelingen als ze komen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief