Overwatch 2 zal veel veranderingen in PvP brengen

Overwatch 2 zal veel veranderingen in PvP brengen

De aankondiging van Overwatch 2 liet ons achter met meer vragen dan antwoorden. Blizzard heeft ons een paar hints gegeven over de nieuwigheden die hun nieuwe competitieve first-person shooter spel zal bevatten, waaronder nieuw uiterlijk, helden, kaarten, co-op missies, en team vs. team gevechten, maar behalve een opsomming zijn er nog maar weinig details onthuld. Dat is de voornaamste reden waarom er zo werd uitgekeken naar de PvP Livestream van gisteren. We kregen eindelijk de kans om wat meer te ontdekken over de veranderingen die Overwatch 2 de serie zal brengen, en het blijkt dat ons een paar grote verrassingen te wachten staan.

We hadden al gehoord over de nieuwe passieven die elke rol in het spel zullen beïnvloeden, maar we kunnen ze nu voor het eerst in actie zien. Helpers die gezondheid zullen regenereren na kort buiten gevecht te zijn gebleven, tanks die moeilijker te knockbacken zullen zijn, en Damage helden die sneller bewegen dan anderen zijn goede voorbeelden van veranderingen die de gameplay zullen beïnvloeden. Maar Overwatch 2 zal ook veel veranderingen brengen aan specifieke helden, waaronder kleine aanpassingen aan hun mogelijkheden en complete herwerkingen zoals in het geval van Bastion. Natuurlijk verwachtte iedereen dat de verschuiving van teams van 6 spelers naar teams van 5 nogal wat invloed zal hebben op de teamsamenstelling en strategieën als Overwatch 2 eenmaal beschikbaar is, maar Blizzard onthulde ook dat de rollen voor alle standaard PvP modes in steen gebeiteld zullen zijn. Elk team zal gevormd worden door een Tank, twee Damage, en twee ondersteunende helden. Dit zal spelers dwingen nieuwe strategieën te bedenken, waardoor de wedstrijden ook uitdagender worden.

 

 

De Livestream stelde ons in staat een kijkje te nemen in de nieuwe splinternieuwe PvP spelstand Push en de mechanieken ervan in detail te bekijken. De controle over een robot moeten overnemen om hem te laten oprukken in het gebied van je tegenstanders voegt een nieuw niveau van complexiteit toe aan de wedstrijden. Blizzard onthulde ook dat de Assault modus niet beschikbaar zal zijn in Overwatch 2 en dat ze werken aan extra spelmodi die nog voor de release getoond zullen worden. Ook kregen we enkele van de nieuwe kaarten te zien die met het nieuwe spel komen, waaronder New York, Rio, Rome, en Monte Carlo.

Dat is een hoop informatie voor de fans om te verteren, maar het belangrijkste stuk ontbreekt nog. Er is nog geen bevestigde verschijningsdatum voor Overwatch 2, maar het lijkt erop dat de ontwikkelaars in elk geval vastbesloten zijn om meer dingen over het spel te onthullen, dus misschien hebben we daarover binnenkort nieuws.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief