Overwatch 2 PvP wordt volgende week onthuld

Overwatch 2 PvP wordt volgende week onthuld

Het is al een tijdje geleden dat Blizzard Overwatch 2 aankondigde, maar er is tot nu toe nog niet veel onthuld over het vervolg op hun competitieve FPS. Het spel werd al in 2019 aangekondigd en een paar van de functies die het naar de serie zou brengen werden toen gedetailleerd beschreven, waaronder co-op missies, een nieuwe competitieve multiplayer kaart waarin twee teams proberen de controle over een reuzenrobot over te nemen en die naar de vijandelijke kant te duwen, en visuele verbeteringen die het uiterlijk van het spel zouden opfrissen. We verwachtten enkele grote onthullingen tijdens de laatste BlizzCon, maar Blizzard is nogal geheimzinnig over het spel blijven doen. Maar niets duurt eeuwig en met Aaron Keller als de nieuwe directeur van Overwatch na het vertrek van Jeff Kaplan, lijkt het erop dat er dingen gaan veranderen.

 

 

Onlangs verscheen een nieuwe ontwikkelaarsupdate en die diende om aan te kondigen dat we eindelijk wat Overwatch 2 gameplay zullen kunnen bekijken. Keller heeft bevestigd dat er op 20 mei een livestream zal plaatsvinden waarop een paar uur beeldmateriaal te zien zal zijn. Natuurlijk is het spel nog in ontwikkeling en alles wat getoond wordt kan aan verandering onderhevig zijn, maar het zal geweldig zijn om eindelijk te weten te komen wat de grote verschillen worden tussen Overwatch en zijn vervolg. Misschien, als we geluk hebben, zullen de ontwikkelaars het hebben over de overgang tussen beide spellen of over het PvE aspect van Overwatch 2.

 

 

Hoe het ook zij, het lijkt erop dat Blizzard in de stemming is om informatie over Overwatch 2 te onthullen, dus we moeten verwachten dat we in de komende maanden verrast worden. Er zijn veel spelers die niet helemaal zeker zijn van wat voor invloed de release van het vervolg op de huidige gemeenschap zal hebben. Zullen Overwatch spelers het nieuwe spel moeten kopen? Kunnen ze zonder problemen blijven spelen? Zal er enige vorm van crossplay tussen beide spellen zijn?

Er zijn veel vragen over Overwatch 2 die nog een antwoord behoeven, maar de komende livestream zal volgende week wat licht op de zaak gaan werpen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief