Bekijk de nieuwe Persona 3 Reload gameplay video

Bekijk de nieuwe Persona 3 Reload gameplay video

De Persona-serie is door de jaren heen uitgegroeid tot een favoriet onder de fans en veel spelers volgen graag de avonturen van de Phantom Thieves of Hearts in al hun vormen. Daarom trekt Atlus elke keer dat er een nieuwe titel wordt aangekondigd meteen de aandacht van een enorme community die staat te popelen om te ontdekken wat er nieuw is. Dat is precies wat er is gebeurd met Persona 3 Reload, een herbewerking van het klassieke RPG-avontuur dat is gemaakt voor de moderne tijd.

"Kruip in de huid van een overgeplaatste student die in een onverwacht noodlot terechtkomt als hij het uur "verborgen" tussen de ene en de andere dag betreedt. Ontwaak een ongelooflijke kracht en ga op jacht naar de mysteries van het Donkere Uur, vecht voor je vrienden en laat voor altijd een stempel achter op hun herinneringen."

Een nieuwe look voor een klassieker

Persona 3 Reload werd aangekondigd tijdens de Xbox Games Showcase, maar Atlus heeft op Anime Expo 2023 een nieuwe video vrijgegeven die ons meer inzicht geeft in de gameplay. De trailer laat een aantal teamgenoten van de hoofdpersoon zien die verschillende wapens en vechtvaardigheden gebruiken. Deze zullen allemaal bekend voorkomen bij de fans van de serie, die ook belangrijke personages als Aigis, Ken Amada en Shinjiro Aragaki zullen missen.

 

 

Atlus heeft beloofd om elke vollemaancyclus meer info te onthullen, wat betekent dat we volgende maand meer details kunnen ontdekken over de nieuwe Persona 3 Reload. Er is meer dan genoeg tijd voor de ontwikkelaar om alle relevante informatie en nieuwtjes over de game te delen vóór de release, aangezien Persona 3 Reload begin 2024 verschijnt.

We houden je natuurlijk op de hoogte van al het nieuws over Persona 3 Reload en je kunt de beste deals vinden om Persona 3 Reload goedkoop te kopen op PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S met onze prijsvergelijker in de aanloop naar de release.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief