Phasmophobia breidt zijn inhoud uit met een gratis update

Phasmophobia breidt zijn inhoud uit met een gratis update

Een van de spellen die vorig jaar uitkwamen en die de fans van griezelspellen blij verrast heeft is Phasmophobia. Kinetic Games kwam met een cool idee voor dit spel waarin je je in de paranormale wereld kunt verdiepen door het bestaan van geesten te onderzoeken, maar het is dankzij enkele populaire streamers op Twitch en Youtube dat het spel de top van de verkoop hitlijsten op Steam wist te bereiken. Phasmophobia biedt je een tamelijk meeslepende ervaring terwijl je verschillende plekken onderzoekt op zoek naar een manier om van de geesten af te komen die er rondspoken. Elk van deze spoken heeft een heel ander gedrag en een breed scala aan mogelijkheden om je taak tot een hele uitdaging te maken, maar het leukste van de Phasmophobia gameplay is dat je het plezier met andere spelers kunt delen, en met ze kunt communiceren via voice chat. Deze schijnbaar onschuldige functie is heel belangrijk, want de spoken zelf kunnen je horen en op je acties reageren.

 

 

Phasmophobia bevat verschillende spoken en locaties, maar Kinetic Games heeft zojuist een nieuwe gratis update voor het spel uitgebracht die er nog meer inhoud aan toevoegt. twee nieuwe soorten spoken, de Yokai en de Hantu, zijn aan het spel toegevoegd. Je kunt ze vinden op alle plaatsen die eerder in het spel beschikbaar waren, maar ook op een nieuwe kleine huisjeskaart die Willow Street House heet. Een van de eigenaardigheden van deze nieuwe kaart is dat er geen kasten of sloten zijn die je kunt gebruiken om je voor de geesten te verbergen, dus je zult snel ter been moeten zijn om de geesten te ontwijken met behulp van de meubels in elke kamer. De update voegt ook twee nieuwe dagelijkse uitdagingen toe en een aantal bug fixes en andere kleine veranderingen aan het spel.

Al die toevoegingen dragen ertoe bij dat Phasmophobia fris blijft met nieuwe mogelijkheden. Zoals gewoonlijk vind je het spel tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief