Instant Gaming EU
 
 

Phasmophobia's Halloween update voegt een buitenkaart toe

Phasmophobia's Halloween update voegt een buitenkaart toe

Phasmophobia biedt ons verschillende spookachtige scenario's waarin je op spoken kunt jagen en door ze opgejaagd kunt worden. Tot nu toe waren al die scenario's binnenlocaties waar we volop plaatsen konden vinden waar we ons voor de spoken konden verbergen als ze agressief werden, maar de dingen staan op het punt wat complexer te worden in het spel dat dankzij een nieuwe update. De viering van Halloween is de perfecte gelegenheid om een nieuwe patch voor het spel te lanceren die veel dingen toevoegt, waaronder de Maple Lodge Campsite, de eerste buitenkaart in Phasmophobia. Ontwikkelaar Kinetic Games heeft veel moeite gedaan om deze kaart gedetailleerder te maken dan de andere, zodat spelers een nieuw soort ervaring kunnen verwachten. Dit kinsoort behandeling, met hogere objectdichtheid en meer visueel detail, zal in de toekomst ook op de al bestaande kaarten worden toegepast. 

 

 

De Halloween patch zal ook vier nieuwe geesten aan het spel toevoegen. Onryo, De Tweeling, Obake, en Raiju zullen zich bij de andere spookachtige verschijningen in Phasmophobia voegen, en het is vrij waarschijnlijk dat je ze zult tegenkomen als je het spel met Halloween speelt, want ze zullen een verhoogde spawn rate hebben. Ook komt er een nieuwe Nightmare moeilijkheidsgraad beschikbaar om spelers die op zoek zijn naar een intensere ervaring een flinke dosis terreur te bieden. De patch introduceert ook een nieuw weersysteem dat meer variatie aan je contracten zal toevoegen. Weerseffecten als regen of mist zullen het zicht verminderen en invloed hebben op het scenario, waardoor spoken nog moeilijker te vinden zijn. Als je elk detail over de patch wilt weten, kun je de officiële Phasmophobia patch notes lezen.

Wanneer komt de Halloween update beschikbaar?

Je hoeft niet langer te wachten om van alle nieuwe toevoegingen aan Phasmophobia te genieten, want de Halloween update is al live. Ga gerust naar onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen en de beste prijs voor Phasmophobia te vinden wanneer je wilt.

10.32€
Phasmophobia
Phasmophobia
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief