Instant Gaming EU
 
 

Phasmophobia wordt nog enger

Phasmophobia wordt nog enger

Phasmophobia werd vorig jaar tijdens Halloween behoorlijk populair, vooral omdat het op Twitch en Youtube werd gestreamd, wat de aandacht van heel wat kijkers trok. Deze survival horror game, ontwikkeld door de indie studio Kinetic Games, biedt spelers een spannende ervaring waarbij ze als spokenjagers in verschillende verlaten faciliteiten spelen. Met genoeg geesten om op te jagen, elk met zijn eigen kenmerken en unieke gedrag, daagt Phasmophobia spelers uit om met behulp van bepaalde gespecialiseerde apparatuur bewijzen te vinden over de geesten. Het spel biedt al een geweldige ervaring voor de fans van het genre, maar het staat op het punt om nog enger te worden met enkele veranderingen die de ontwikkelaars hebben doorgevoerd in een nieuwe update.

De geesten in Phasmophobia zijn op een bepaalde manier meer een bedreiging geworden, omdat ze nu alle geluiden die je maakt kunnen horen en gebruiken om je te lokaliseren. Aangezien Phasmophobia een multiplayer spel is, is het normaal om met andere spelers te communiceren door te praten, maar nu zul je heel voorzichtig moeten zijn wanneer je dit doet, omdat het ongewenste aandacht naar je toe kan trekken. Het onderzoeken van paranormale activiteit in het spel is nog nooit zo'n uitdaging geweest. De update repareert ook een aantal bugs in het spel en zorgt ervoor dat er minder veilige plekken zijn waar je je kunt verstoppen voor de geesten.

 

 

Ondanks dat je nog steeds in Early Access op Steam zit, is Phasmophobia een referentie geworden in het genre van de survival horror en het is een unieke ervaring geworden. Het spel ondersteunt ook VR-gameplay, en het is zelfs genomineerd voor de VR Game of the Year award on Steam. Het stelt spelers die gebruik maken van VR headsets ook in staat om de gameplay te delen met anderen die dat niet doen, waardoor het scala aan mensen die het spel samen kunnen spelen groter wordt en het spel een unieke horrorervaring biedt.

Ook al is er geen releasedatum voor de definitieve versie van Phasmophobia, het is een van die spellen waar je zelfs in Early Access veel van kunt genieten. Als je het wilt vinden voor de beste prijs, kun je altijd gebruik maken van onze comparator.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief