You are here
We also support
 
 
 
 

Phasmophobia is een jaar oud

Phasmophobia is een jaar oud
NEWS 20 sep. 2021 09:00

Hoewel veel mensen dachten dat Phasmophobia niet veel stand zou houden, is de populariteit van het spel een jaar na de lancering nog niet afgenomen. Ondanks dat het gemaakt werd door Kinetic Games, een bescheiden indie studio bestaande uit één enkele ontwikkelaar zonder formele ontwikkelingsopleiding; werd Phasmophobia snel een hit nadat het in Early Access op Steam was gekomen. De belangrijkste factor die het succes beïnvloedde was dat nogal wat streamers het spel op Early Access speelden, wat ertoe leidde dat een massaal aantal mensen Phasmophobia op Twitch en Youtube volgden. Natuurlijk biedt het spook-jagende co-op multiplayer spel een ervaring die plezierig genoeg is om spelers aan de haak te slaan, en het resultaat was een bliksemsnelle opgang naar de top van de hitlijsten. 

 

 

Een gelukkige verjaardag!

Een jaar later is Phasmophobia nog steeds een behoorlijk populair spel bij de fans van psychologische horrorgames. Met zijn meeslepende ervaringsfocus op paranormale verschijnselen, vlekkeloze VR integratie, spannende gameplay, en tal van functies die sinds de release via verschillende updates zijn verbeterd, blijft het spel gestaag groeien zonder zijn eigenaars iets extra's te vragen. In feite is Phasmophobia nog steeds in Early Access op Steam, maar dat heeft het er niet van weerhouden een enorm succes te behalen.

Kinetic Games heeft onlangs de eerste verjaardag van het spel gevierd met een patch die verschillende aanpassingen aan het spel introduceert. Je kunt nu singleplayer spelen zonder verbinding met het internet te hoeven maken als je dat verkiest, en het in-game dagboek is helemaal vernieuwd om het veel toegankelijker en nuttiger te maken. De nieuwste update van Phasmophobia bevat ook verschillende fixes en andere kleine verbeteringen die je in de patch notes kunt bekijken. 

 


Als je de opwindende ervaring van achtervolgd worden door een spook in dit spel nog moet ontdekken, kun je de beste prijs om Phasmophobia te kopen op elk moment vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief