Phasmophobia's nieuwste update bevat nieuwe geesten

Phasmophobia's nieuwste update bevat nieuwe geesten

Phasmophobia benadert het horrorgenre op een andere manier door de spelers in de schoenen te zetten van een heel bijzondere groep speurders. Paranormale activiteit is de naam van het spel in dit coöperatieve spookjachtspel, ontwikkeld door Kinetic games, dat vorig jaar rond Halloween razend populair werd. Ondanks de kleine omvang van Kinetic Games ziet de toekomst van de studio er vrij rooskleurig uit en omvat een mogelijke uitbreiding dankzij het succes van Phasmophobia. De ontwikkelaar is echter nog steeds gefocust op het spel en heeft zojuist een nieuwe update uitgebracht die veel bugcorrecties en verschillende nieuwigheden aan het survival horror spel toevoegt.

 


De belangrijkste toevoeging van Update v.0.3.0 aan een paar nieuwe geesten, Myrling en Goryo. Deze paranormale entiteiten zullen vrij moeilijk te jagen blijken, dankzij verscheidene andere veranderingen die de update brengt. Het gebruik van elektronische apparatuur zal de spoken nu op dezelfde manier alarmeren als je stem. Bij het gebruik van apparatuur als de nieuwe DOTS Projector zul je dus nog voorzichtiger moeten zijn dan voorheen als je bewijsmateriaal probeert te verzamelen op spookachtige plaatsen. Je zult ook alle elektronische apparatuur moeten uitschakelen als je je wilt verbergen voor de spoken in Phasmophobia. Als je ontdekt wordt, kan de nieuwe Sprint mechaniek je genoeg voordeel geven om een spook kwijt te raken als je het goed timet. Je kunt alle veranderingen die de nieuwe update in het spel brengt bekijken door de officiële patch notes op Steam te bekijken. 

We weten niet wat de toekomst brengt voor Phasmophobia of de ontwikkelaars, maar het is vrij duidelijk dat het spel nog een lange en succesvolle weg voor zich heeft. Het spel is nog in Early Access op Steam, maar het zou nog dit jaar moeten verschijnen. Terwijl je dat in gedachten houdt, is het geweldig om te zien dat Phasmophobia zich met elke update vormt tot een nog betere ervaring.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief