Instant Gaming EU
 
 

Pokémon Scarlet en Violet nieuwe video onthullen meer exclusives

Pokémon Scarlet en Violet nieuwe video onthullen meer exclusives

Een nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet & Violet werd gepresenteerd door Game Freak en onthulde nieuwe Pokémon die deel zullen uitmaken van de reis. Details over het verhaal van de nieuwste games van een van de meest succesvolle franchises in de industrie werden ook gepresenteerd.

Onder de nieuwe releases presenteerde de ontwikkelaar nieuwe exclusives in de trailer en op de game's official website. Armarouge komt uit de categorie Fire Warrior Pokémon en zal exclusief zijn voor Scarlet (zijn aanval doet sterk denken aan Mega Man). Ceruledge is een Fire Blades Pokémon exclusief voor de Violet versie. Tot slot zal Klawf, een Ambush Pokémon, in beide spellen voorkomen.

De grootste aankondiging van Game Freak kwam via nieuwe details over het verhaal van het spel. Spelers in Pokémon Scarlet & Violet zullen worden ingeschreven in een school waar een Treasure Hunt-thema wordt gehouden.

Hierdoor zal het mogelijk zijn om drie verschillende hoofddoelen van de twee spellen te bereiken. Ze zullen echter allemaal plaatsvinden in een open wereld vol nieuwe Pokémon en mensen om te ontmoeten in de Paldea regio.

Chart your own journey in Scarlet & Violet

De eerste fase van het verhaal van het nieuwe spel is al bekend bij spelers. Tijdens Victory Road moet je een reeks gyms doorlopen en het opnemen tegen hun leiders, totdat je kampioen kunt worden. Gym tests zijn ook aanwezig.

Pokémon Scarlet & Violet zal echter ook een nieuwe uitdaging bieden voor spelers. Het zal nodig zijn om een zeldzaam ingrediënt genaamd Herba Mystica te vinden. De reden hiervoor blijft vooralsnog echter een mysterie.

Tot slot zullen spelers in de loop van Starfall Street regelmatig uitgedaagd worden. Deze missie zal trainers oog in oog brengen met Team Star. Game Freak noemt ze de onruststokers van de school, en ze zullen regelmatig verschijnen om, zoals hun titel luidt, problemen te veroorzaken op de school.

Een andere nieuwe functie die in de trailer wordt geïntroduceerd is de Let's Go-optie. Hiermee kunnen spelers een Pokémon naar een bepaalde regio sturen om de plek te verkennen en grondstoffen te verzamelen. De Pokémon zal zelfstandig voorwerpen kunnen verzamelen die hij tijdens zijn reis kan gebruiken, en hij zal automatisch kunnen vechten met Pokémon in de buurt die hij onderweg tegenkomt, waardoor hij gemakkelijker ervaring en levels kan opdoen.

Als je staat te popelen om al je jarenlange pokémon trainer vaardigheden in te zetten, bekijk dan onze vergelijkers voor de beste CD keys deal voor zowel Pokémon Violet als Pokémon Scarlet, en bereid je voor om je onder te dompelen in een open wereld vol nieuwe Pokémons, problemen en je vrienden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief