Instant Gaming EU
 
 

Prince of Persia: The Sands of Time Remake is weer uitgesteld

Prince of Persia: The Sands of Time Remake is weer uitgesteld

Ubisoft schijnt nogal wat meer problemen te hebben dan verwacht om de Prince of Persia: The Sands of Time Remake af te krijgen. De nieuwe versie van het klassieke actiespel werd aangekondigd in september 2020 en de release is al een paar keer uitgesteld. Dit komt misschien niet als een verrassing voor wie het nieuws over het spel de laatste maanden gevolgd heeft, want het is bekend dat de graphics van Prince of Persia: The Sands of Time Remake een meerderheid van de fans van de Prince of Persia serie niet helemaal konden bekoren. Ubisoft India legde wel de schuld bij de motor die gebruikt werd om het spel te maken, en die dezelfde is als die voor Assassin's Creed. De engine zou zich niet goed aanpassen voor het soort lineaire gameplay in Prince of Persia: The Sands of Time Remake, omdat hij ontworpen is voor open-wereld spellen. Hoe het ook zij, de studio heeft het uitstel van de release van het spel nooit in verband gebracht met de grafische problemen.

 

 

Het was de bedoeling dat we Prince of Persia: The Sands of Time Remake in maart 2021 zouden kunnen spelen, maar een recente Tweet van het ontwikkelteam bevestigt dat ze nog meer tijd nodig hebben om het spel af te maken.

Sinds de aankondiging van Prince of Persia: The Sands of Time Remake in september, zagen we een uitstorting van feedback van jullie over deze geliefde franchise.

Het is jullie passie en steun die onze ontwikkelingsteams ertoe aanzet het best mogelijke spel te maken. Daarom hebben we besloten om de release van Prince of Persia: The Sands of Time Remake naar een latere datum te verschuiven. Deze extra ontwikkelingstijd zal onze teams in staat stellen een remake af te leveren die fris aanvoelt en toch trouw blijft aan het origineel.

We begrijpen dat de update als een verrassing kan komen en we zullen je op de hoogte blijven houden van de vorderingen van Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Intussen willen we jullie allemaal bedanken voor jullie voortdurende steun.

Zoals je ziet is er nog geen verschijningsdatum voor Prince of Persia: The Sands of Time Remake, dus we weten niet echt wat we kunnen verwachten.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief