Instant Gaming EU
 
 

Prince of Persia: The Sands of Time Remake wordt gelanceerd op next-gen consoles

Prince of Persia: The Sands of Time Remake wordt gelanceerd op next-gen consoles

Na maanden van geruchten over het mogelijke bestaan ervan, werd Prince of Persia: The Sands of Time Remake eindelijk officieel gemaakt in september tijdens de tweede aflevering van Ubisoft Forward. Net als andere Ubisoft-games daarvoor, werd het slechts een paar uur voor de onthulling ervan uitgelekt. Ontwikkeld door Ubisoft Pune, Prince of Persia: The Sands of Time Remake kreeg tijdens de presentatie nogal gemengde kritieken, vanwege de graphics, vooral wat betreft de ietwat diepe verzadiging van kleuren en lichten, en de kwaliteit van de gezichtsanimaties, waardoor het er een beetje gedateerd uitziet. Oorspronkelijk gepland voor 21 januari 20201, is de release inmiddels uitgesteld tot 18 maart, op de PC, PS4 en Xbox One. Nou, dat is wat we tot nu toe dachten, in ieder geval.

 

 

De pagina van het spel in de winkel van Ubisoft geeft wel tegenstrijdige informatie weer, of in ieder geval, die niet eerder is aangekondigd als ze juist blijken te zijn. We zien dat volgens de pagina van het spel op de site van de VS, Prince of Persia: The Sands of Time Remake ook beschikbaar zou zijn op PS5 en Xbox Series X/S.

Koop Prince of Persia: The Sands of Time Remake op PlayStation®4 of Xbox One en upgrade je spel zonder extra kosten naar de volgende generatie (PlayStation®5 of Xbox Series X).

Een ander verrassend feit is dat we op dezelfde pagina kunnen zien dat Prince of Persia: The Sands of Time Remake op de Nintendo Switch staat, maar als "out of stock" verschijnt, dus het is onmogelijk om het aan je mandje toe te voegen. Ubisoft heeft nog geen commentaar gegeven op het onderwerp, en we weten niet zeker of het een fout is. De informatie is er al enkele dagen, maar zonder bevestiging is niets 100% zeker, dus we zullen moeten wachten tot Ubisoft hier commentaar op geeft.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief