Ontdek de Returnal-gameplay in een nieuwe video

Ontdek de Returnal-gameplay in een nieuwe video

De release van next-gen consoles een paar maanden geleden heeft ook veel spellen gebracht die eerder beschikbaar waren, maar die op een of andere manier zijn aangepast aan de nieuwe technologie. Veel ontwikkelaars hebben de spelers gratis upgrades voor hun spellen aangeboden, zodat ze deze op PlayStation 5 en Xbox Series X/S konden spelen. Als gevolg hiervan is er geen tekort aan spellen om op beide platformen te spelen, maar de aandacht van de speler is ook weg getrokken van enkele gloednieuwe spellen die in de komende maanden zullen verschijnen. Dit is het geval met Returnal, een third-person shooter die sciencefiction- en psychologische horror-elementen combineert voor een unieke ervaring.

 

 

Returnal is in ontwikkeling bij Housemarque, de makers van Resogun. De game wordt op 19 maart 2021 exclusief op PlayStation 5 gelanceerd. Het zet je in de schoenen van Selene, een Astra-ruimteverkenner die in een resurrectie-lus gevangen zit terwijl hij een vreemde buitenaardse planeet verkent.

We kunnen nu de Returnal-gameplay bekijken in een nieuwe video die zojuist op het PlayStation-blog is gepubliceerd. De video richt zich op het gevecht en laat een aantal vreemde wapens zien die Selene kan vinden als ze probeert te ontsnappen aan de helse nachtmerrie waarin ze gevangen zit.

 

 

Creatief directeur Harry Krueger gaf ook commentaar over wat voor soort gameplay we kunnen verwachten in Returnal:

"Met Returnal hebben we getracht een unieke mix van spelstijlen te mengen. Het combineert onze kenmerkende explosieve arcade-actie, responsieve besturing en kogelvrije gameplay, en deze keer wordt het allemaal gepresenteerd in third-person. Er zullen snelle en hectische gevechten en intense gunplay zijn, en ook wat rijke verkenningen en traverses terwijl je de procedureel gegenereerde omgevingen van Atropos verkent. We hebben Returnal gecreëerd om een uitdagende en lonende ervaring te zijn, met genoeg variatie en diepgang om je altijd terug te laten komen voor 'one more go'."

Je moet Returnal zeker in de gaten houden als je op zoek bent naar een nieuwe game om op je PlayStation 5 te spelen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief