Instant Gaming EU
 
 

Returnal lanceertrailer is hier!

Returnal lanceertrailer is hier!

Ondanks dat ze met Horizon Zero Dawn dat het best een goed idee is geweest om zijn beleid te veranderen en spellen die voorheen exclusief voor PlayStation waren naar platforms als PC te brengen, blijft Sony spellen uitbrengen die alleen op zijn platform speelbaar zijn. Returnal is een van de meest geanticipeerde nieuwigheden die in die categorie past. Het was een van de spellen die tijdens de presentatie van de PlayStation 5 werden aangekondigd en sindsdien hebben we via verschillende video's de gelegenheid gehad wat meer over het spel te ontdekken. Een dag voor de officiële release draagt de lanceringsvideo van Returnal bij aan de stemming voor de lancering door wat meer te laten zien over de gameplay en het verhaal van dit komende psychologische horror derde-persoons schietavontuur.

Returnal plaatst je in de rollen van Selene, een ruimtepiloot die gestrand is op een geïsoleerde buitenaardse planeet. Deze vreemde plek die bekend staat als Atropos is nogal een vijandige omgeving voor je en hij wordt bevolkt door agressieve wezens. Je moet de planeet verkennen op zoek naar een manier om eraan te ontsnappen, maar het duurt niet lang voor je op de ergst mogelijke manier ontdekt dat de hele planeet onder invloed staat van een heel eigenaardig verschijnsel: een tijdlus die je reis telkens als je sterft reset. Alleen door verschillende paden en benaderingen van het spel uit te proberen zul je uit deze nachtmerrieachtige plaats kunnen ontsnappen. Maar je avontuur in Returnal zal helemaal niet repetitief zijn, want alles verandert telkens als de lus zich reset, ook de voorwerpen die je ter beschikking staan.

 

 

 

Roguelike mechanieken, intense third-person gevechten, een hele planeet vol geheimen en vreemde wezens, en extreme herspeelbaarheid zijn de hoogtepunten van Returnal. Dat alles, vergezeld van graphics die alle kracht van de PlayStation 5 benutten, is morgen verkrijgbaar, maar je vindt Returnal nu al voor de beste prijs in onze prijsvergelijker.

25.49€
Returnal
Returnal
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief