Instant Gaming EU
 
 

Returnal laat je nu je spel opslaan

Returnal laat je nu je spel opslaan

De roguelike gameplay stijl van Returnal heeft sommige spelers al een tijdje gefrustreerd. Het spel bevat een verbluffend vormgegeven buitenaardse wereld die je uitdaagt met een hectische overlevingservaring terwijl je probeert te ontsnappen uit de tijdlus die de planeet beïnvloedt. De hoofdpersoon, Selene, moet steeds veranderende omstandigheden trotseren en tegen allerlei soorten dodelijke buitenaardse wezens vechten terwijl ze een manier zoekt om te ontsnappen, maar telkens als ze sterft moet ze weer helemaal opnieuw beginnen. Veel spelers houden van dit soort roguelike ervaringen, en Returnal is een favoriet geworden van de fans van het genre sinds het voor de PlayStation 5 verscheen, maar de spelmechanieken leveren een klein groot probleem op: je kunt je voortgang niet opslaan. Als je het spel zou verlaten of de spelcomputer om een of andere reden uit zou zetten, moet je een nieuw spel beginnen als je terug bent.

Gelukkig heeft ontwikkelaar Housemarque gewerkt aan een spaarfunctie die nu eindelijk aan Returnal is toegevoegd. Het is niet bepaald het gebruikelijke soort save game optie dat je in andere spellen vindt. Als je midden in een Returnal spel weg moet, wordt een eenmalig te gebruiken opschortpunt aangemaakt, en kun je de volgende keer dat je terugkeert naar het spel verder spelen vanaf waar je gebleven was. Dat precieze opschortingspunt zal niet meer bruikbaar zijn, en je maakt een nieuw aan als je besluit weer een tijdje te stoppen met spelen. Dit soort opgeslagen spel verknoeit niet de hele roguelike geest van Returnal, maar het is wel erg handig voor wie niet van lange spelsessies kan genieten.

 

 

Housemarque heeft in de nieuwste update van het spel nog een nieuwe functie aan Returnal toegevoegd. Je kunt nu de prachtige graphics van het spel vanuit elk gezichtspunt vastleggen door over te schakelen op Photo Mode. Je zult je foto's ook kunnen aanpassen met verschillende belichtingsopties, effecten en filters.

Deze twee nieuwigheden zullen ertoe bijdragen dat Returnal nog aantrekkelijker wordt voor de fans van roguelike spellen die op zoek zijn naar een spannende first-person shooter ervaring. Als je het nog niet geprobeerd hebt, kun je op elk moment spelprijzen vergelijken en Returnal goedkoop kopen met onze prijsvergelijker.

26.40€
Returnal
Returnal
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief