BG PPC IG EN
 
 

Riders Republic beta vindt deze maand plaats

Riders Republic beta vindt deze maand plaats

Als je een liefhebber bent van extreme sporten, adrenaline, en plezier hebt in de buitenlucht, dan is Riders Republic het spel waar je op gewacht hebt. Dit nieuwe sportspel van Ubisoft biedt je een uitgestrekte open wereld waar je je favoriete sporten kunt bedrijven, waaronder snowboarden, skiën, wingsuit gliding, en mountainbiken. Welke discipline je ook kiest, Riders Republic is het perfecte scenario om stunts uit te voeren, met andere spelers te wedijveren of gewoon lekker te chillen door de wereld te verkennen en met andere spelers te praten die je passie delen. Dat alles kun je ook in stijl doen, want het spel zal veel cosmetische voorwerpen bevatten om je uiterlijk aan te passen hoe je maar wilt.

De lancering van Riders Republic is gepland voor 28 oktober op Xbox en PlayStation consoles en op de PC, maar vooruitlopend daarop kan elke speler die het spel wil uitproberen en ontdekken wat het te bieden heeft zich inschrijven voor een kans om deel te nemen aan de bèta die van 23 augustus tot 25 augustus plaatsvindt. Als je uitgekozen wordt, kun je een uitnodiging naar twee anderen sturen, dus zorg ervoor dat je het je vrienden laat weten. De Riders Republic bèta geeft je toegang tot drie verschillende activiteiten: Fietsraces, Sneeuwtrucs, en Luchtsporten. Natuurlijk zullen er verschillende multiplayer modes beschikbaar zijn, waaronder Mass Races voor meer dan 50 spelers en 6v6 Trick Battles, maar je kunt ook andere spelers of je vrienden uitdagen om te zien wie beter presteert in een serie evenementen of verder komt in een bepaalde carrière.

 

 

Riders Republic is bedoeld als een enorme speeltuin waar alle spelers die van extreme sporten houden kunnen samenkomen en samen plezier heben. Met cross-play, cross-progressie, en de mogelijkheid om je spel gratis te upgraden naar de next-gen versie is het toegankelijk genoeg om een referent te worden voor de spelers die van het genre houden, welk platform ze ook kiezen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief