You are here
We also support
 
 
 
 

Ubisoft maakt Riders Republic een week lang gratis te spelen

Ubisoft maakt Riders Republic een week lang gratis te spelen
FREE GAMES 20 okt. 2021 09:00

Ubisoft lijkt vastbesloten om van Riders Republic een grote hit te maken als het uitkomt. De Franse uitgever is zo zeker van de kwaliteit van zijn aankomende spel, dat hij besloten heeft zoveel mogelijk spelers het spel te laten proberen vóór de release. Riders Republic was vorige week al gratis speelbaar tijdens een enkele dag, maar volgende week donderdag begint een nieuwe proefperiode, en alle spelers krijgen de mogelijkheid het spel een hele week gratis uit te proberen. Er zit echter een addertje onder het gras: je zult het spel maar vier uur kunnen spelen.

Een paar uur zou meer dan genoeg tijd moeten zijn om alles te ontdekken wat Riders Republic te bieden heeft. Toch is het de bedoeling dat het spel een langdurige ervaring biedt waarin het deelnemen aan diverse extreme sporten gewoon een heel goed excuus is om je te verdiepen in een wereld waarin je kunt socialiseren met andere mensen die je passie delen voor snowboarden, fietsen, skiën, en wingsuit vliegen. De proefversie zal je ongetwijfeld naar meer laten verlangen, en het is vrij zeker dat je Riders Republic zult kopen als het je bevalt. Je krijgt toegang tot alle gameplay modes in het spel, waaronder Mass Race, Versus Mode, Trick Battle, en Free for All. Elk biedt je een andere competitieve ervaring waarin je het tegen andere spelers moet opnemen en je vaardigheid moet tonen.

 

 

De proef begint op 21 oktober en duurt tot 27 oktober. Het zal beschikbaar zijn op verschillende platforms, namelijk PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Je moet alleen niet vergeten dat je tijdens de hele proef slechts vier uur lang Riders Republic kunt spelen. 

Als je besluit dat Riders Republic iets voor je is, bezoek dan gerust onze prijsvergelijker om de beste prijs voor Riders Republic en tal van andere spelaanbiedingen te vinden.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief