Eneba COM
 
 

Riders Republic Jaar 1 stappenplan onthuld

Riders Republic Jaar 1 stappenplan onthuld

Ubisoft heeft alle inhoud onthuld die in zijn Jaar 1 naar Riders Republic komt. Het aantal evenementen en extra's dat het sportvideospel na de lancering zal krijgen is vrij omvangrijk, en het is verspreid over verschillende seizoenen. Riders Republic zal je een uitgestrekte wereld bieden waar het beoefenen van sporten als skiën, snowboarden, mountainbiken, en zelfs wingsuit vliegen. Als je een liefhebber bent van buitensporten, kun je andere spelers uitdagen in competitieve spelstanden in een aanhoudende open wereld die enkele van de meest iconische nationale parken van de Verenigde Staten voorstelt. Riders Republic bevat ook een hub waar je kunt chillen en socializen met andere spelers die je sportpassie delen. 

De Year 1 Roadmap video geeft je wat inzicht in wat je kunt verwachten dat aan het spel wordt toegevoegd, en het zit vol met gratis en betaalde inhoud.

 

 

Wat zit er in elk Riders Republic Jaar 1 seizoen?

Meteen na de lancering van Riders Republic brengt het Grand Opening Pre-Season gratis multiplayer modes, wekelijkse uitdagingen met exclusieve beloningen, en gratis evenementen. Spelers zullen ook kunnen deelnemen aan multiplayer-ervaringen van beperkte duur, waarmee ze verder kunnen komen in de seizoensprogressie en extra beloningen kunnen vrijspelen. 

Dezelfde soort inhoud zal beschikbaar zijn wanneer het eerste seizoen van Riders Republic, Winter Bash, van start gaat. Bovendien introduceert Seizoen 2, Showdown Time, de Showdown Multiplayer Arena, waar je andere spelers uitdaagt en je vaardigheden demonstreert. Tot slot voegt Seizoen 3 nieuwe BMX multiplayer varianten toe met extra banen en locaties. Al die inhoud zal gratis beschikbaar zijn voor alle Riders Republic spelers. Ubisoft lanceert ook een Year 1 Pass die wie hem koopt verschillende cosmetische kits geeft om zijn uiterlijk in het spel aan te passen. 

Als je een liefhebber bent van buitensporten, wil Riders Republic je een thuisgevoel geven als het op 28 oktober lanceert. Bezoek gerust onze prijsvergelijker wanneer je maar wilt om de beste spelaanbiedingen te vinden en Riders Republic goedkoop te kopen.

 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief