You are here
We also support
 
 
 
 

Speel Riders Republic vandaag gratis

Speel Riders Republic vandaag gratis
FREE GAMES 12 okt. 2021 09:00

In een onverwachte zet heeft Ubisoft vandaag Riders Republic gratis beschikbaar gesteld. Het spel biedt je een volledige multiplayer ervaring gericht op buitensporten. Het bevat een breed scala aan activiteiten waaraan je je kunt wagen, waaronder skiën, snowboarden, fietsen, en meer. Het spel stelt je een kaart ter beschikking die zeven iconische nationale parken uit de VS voorstelt om te verkennen, en een grote verscheidenheid aan scenario's om je favoriete sporten te beoefenen. Het bevat ook een hub waar je je ervaringen kunt delen en kunt socialiseren met fans van buitensporten zoals jij. Of je nu graag vrij over de kaart zwerft of met andere spelers aan uitdagende evenementen meedoet, Riders Republic heeft altijd iets voor je te doen.

 

 

Riders Republic bevat spannende races voor maximaal 50 spelers, 6v6 trucgevechten, een Versus mode waarin je tot vijf vrienden kunt uitdagen in elk evenement, en tal van andere competities waarin je je vaardigheid op de proef kunt stellen. Al deze zaken zijn beschikbaar tijdens de proef van vandaag, waardoor hij veel completer is dan de vorige bèta die in augustus plaatsvond. Ook heeft Ubisoft besloten de lange tutorial van het spel uit de proef te verwijderen, zodat je direct in de actie kunt springen zodra je het spel installeert. De gratis proefversie van Riders Republic is via Ubisoft Connect op de PC slechts tot morgenochtend beschikbaar, dus haast je en begin het alvast te downloaden als je het niet wilt missen. 

Als je het uitprobeert en het bevalt, staat de lancering van Riders Republic gepland voor 28 oktober op PC, PlayStation, en Xbox. Ubisoft heeft onlangs ook gedetailleerd aangegeven wat voor inhoud het spel na de lancering zal krijgen en er zit van alles aan te komen. Ga gerust naar onze prijsvergelijker als je de beste spelaanbiedingen wilt vinden en Riders Republic goedkoop wilt kopen, welk platform je ook kiest om het spel te spelen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief