Rust Console Edition heeft een releasedatum

Rust Console Edition heeft een releasedatum

Een van de meest geanticipeerde aankondigingen van het jaar vond een paar dagen geleden plaats toen ontwikkelaar Double Eleven de verschijningsdatum van Rust Console Edition onthulde. Hoewel het originele Rust al een hele tijd op de PC beschikbaar is, lijkt het erop dat de lancering van de console versie het spel naar nieuwe hoogten zal brengen, als je rekening houdt met de enorme verwachting die de aankondiging van de nieuwe versie de laatste weken heeft gewekt. Het spel is al behoorlijk populair op Steam en er zijn talloze uren gameplay gestreamd op Twitch, maar het wordt alleen maar beter op 21 mei, als Rust Console Edition eindelijk beschikbaar is op Xbox One en PlayStation 4.

Er zijn verschillende opties als je Rust Console Edition wilt kopen. Je kunt alleen het basisspel krijgen met Rust Standard Edition en Rust Day One Physical Edition, maar als je bereid bent wat extra geld uit te geven om nog meer aanpassingsmogelijkheden in het spel vrij te spelen, bevat Rust Deluxe Edition een Welcome Pack met drie dagen vroege toegang, kun je deelnemen aan de gesloten bèta, en kun je Future Weapons and Tools Pack vrijspelen. De duurste optie is Rust Ultimate Edition, met dezelfde inhoud als de Deluxe Edition plus 1100 Rust Coins en een Elite combat Skin Pack. Natuurlijk zijn alle Rust Console Edition versies inclusief het basisspel.

 

 

Double Eleven heeft een groot deel van het spel opnieuw ontworpen om het aan te passen aan elke console, maar Rust Console Edition zal gameplay bevatten die lijkt op die van de PC versie. Je kunt de spanning verwachten van een hardcore survival ervaring waarin je vrijwel op elk moment door andere spelers kunt worden aangevallen en beroofd. de wereld van Rust Console Edition is even onvergeeflijk als altijd en je zult heel voorzichtig moeten zijn als je wilt overleven. Anderzijds is de enige grens aan je groei je verbeelding.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

19.13€
Rust
Rust
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief