Star Wars Outlaws is goud waard

Star Wars Outlaws is goud waard

30 augustus is de releasedatum voor Star Wars Outlaws, het aankomende nieuwe videospel geïnspireerd op de populaire sciencefiction franchise van George Lucas. Het wordt het eerste belangrijke Star Wars-spel dat sinds lange tijd niet door Electronic Arts is uitgebracht, omdat het bedrijf jarenlang de exclusieve rechten op dit spel bezat. Grote titels als Star Wars Battlefront II en Star Wars Jedi: Survivor werden gemaakt onder leiding van EA, maar Ubisoft zal nu zijn eigen perspectief bieden op het uitgestrekte Star Wars-universum met een videogame gericht op het laagste uitschot van het melkwegstelsel, de schurken.

Star Wars Outlaws werd vorig jaar aangekondigd en volgt de avonturen van Kay Vess, een schurk die haar eigen weg door het heelal wil banen. Het spel speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Empire Strikes Back en Return of the Jedi en biedt een scenario dat nog niet is ontdekt. In plaats van te focussen op Sith en Jedi's, voegt Star Wars Outlaws zijn eigen smaak toe met een verhaal waarin je je kunt verdiepen in een origineel schurkenverhaal terwijl je iconische locaties uit de Star Wars-saga verkent.

Klaar voor release

Volgens Ubisoft heeft Star Wars Outlaws de Gold-status bereikt, wat alleen maar betekent dat het spel klaar is om in massa te worden geproduceerd en uitgebracht wanneer de tijd daar is. Natuurlijk zal het spel later waarschijnlijk nog meer updates krijgen om bugs op te lossen of extra content toe te voegen. Per slot van rekening is dit een behoorlijk ambitieus project voor Ubisoft, dat zich mogelijk een belangrijke positie kan verwerven in een van de populairste videogamefranchises ooit.

 

 

Star Wars Outlaws komt volgende maand met een overvloed aan verrassingen en om er klaar voor te zijn, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen te bekijken en Star Wars Outlaws te pre-orderen op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief