Techland bevestigt Dying Light 2 voor 2021

Techland bevestigt Dying Light 2 voor 2021

Het survival horror genre is altijd vrij populair geweest onder videospelletjesspelers en er zijn genoeg goede spellen beschikbaar voor wie zich wil onderdompelen in een ervaring die hem tot het uiterste zal voeren. Daaronder schittert Dying Light als een juweel dankzij de spannende gameplay en functies als een enorme, door zombies geteisterde open wereld die je kunt verkennen, een parkour systeem dat bewegingen heel vloeiend maakt, en verschillende multiplayer modes. Maar het spel is al zes jaar oud, en er zijn veel spelers die wachten op Dying Light 2, een vervolg dat een tijdje geleden werd aangekondigd.

Het is bekend dat ontwikkelaar Techland niet de gemakkelijkste tijden heeft gehad met de ontwikkeling van Dying Light 2. Verschillende problemen hebben het spel in verschillende stadia vertraagd en, hoewel de release van het spel voor dit jaar gepland is, zijn er veel spelers die nog steeds betwijfelen of de Poolse ontwikkelaar in staat is het op tijd te lanceren. Niet al te lang geleden werd een update over de stand van zaken van Dying Light 2 beloofd, en die kwam gisteren in de vorm van een video waarin bevestigd wordt dat ze van plan zijn het spel dit jaar uit te brengen en dat ze er hard aan werken om dat te laten gebeuren.

 

 

De video onthult kort wat beelden van Dying Light 2, maar verder dient hij alleen om te bevestigen dat de studio zich inzet voor de ontwikkeling van het spel en dat ze, volgens hen, "zeer binnenkort klaar zullen zijn om er over te beginnen". Het probleem als je zo'n verwacht spel te vroeg aankondigt is dat je uiteindelijk te maken krijgt met de ontevredenheid van degenen die reikhalzend op het spel wachten. Het water zal waarschijnlijk aardig tot bedaren komen als ze eenmaal meer informatie over Dying Light 2 beginnen te onthullen en we allemaal weten wat we kunnen verwachten.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief