Vampire Survivors krijgt lokale co-op multiplayermodus

Vampire Survivors krijgt lokale co-op multiplayermodus

Vampire Survivors is een van de grootste indiehits van de afgelopen jaren geworden. De verslavende spelformule van het spel is gebaseerd op automatisch schieten en kogelvrije mechanieken, en je neemt het op tegen eindeloze hordes minions die steeds moeilijker worden. Je kunt veel wapens en voorwerpen verzamelen en de combinatie ervan kan verwoestende resultaten opleveren. Na een bepaalde tijd in een level verschijnt er een eindbaas die waarschijnlijk je leven zal eisen als je niet krachtig genoeg bent.

Spannender dan ooit

Met veel verschillende personages om vrij te spelen en spannende roguelike mechanieken is Vampire Survivors een favoriet geworden van spelers over de hele wereld, en het wordt nu nog beter. Ontwikkelaar Poncle heeft onthuld dat het spel een lokale multiplayer co-op modus krijgt voor maximaal vier spelers voor nog meer plezier samen met je vrienden. In deze modus delen alle spelers dezelfde ervaringsbalk en stijgen ze om beurten in level. Helaas zal er geen online multiplayer zijn voor Vampire Survivors, althans nog niet, maar er zijn wel wat oplossingen. Vampire Survivors zal bijvoorbeeld Steam Remote Play Together ondersteunen.

 

 

De onthulling van de lokale coöp multiplayermodus kwam tegelijk met de aankondiging van een releasedatum voor Vampire Survivors op Nintendo Switch. Natuurlijk zullen de unieke mogelijkheden van Nintendo's console perfect zijn om van het spel in deze modus te genieten. Beide komen op dezelfde datum uit, 17 augustus 2023, en de nieuwe multiplayermodus is gratis voor alle bezitters van Vampire Survivors op alle platforms.

Als je deze ongelooflijk verslavende ervaring nog niet hebt ontdekt, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om de beste prijzen voor Vampire Survivors PC-sleutels te bekijken en maak je klaar om binnenkort met je vrienden te spelen. Vergeet niet dat je je avontuur ook kunt uitbreiden met de Legacy of the Moonspell DLC.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief