Instant Gaming EU
 
 

Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De beroemdste bullet hell roguelike ervaring krijgt zijn eerste uitbreiding met Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell. Deze DLC voegt veel nieuwe inhoud toe aan Vampire Survivors om je spelervaring te verbeteren. Het bevat nieuwe vijanden, personages en wapens om te verkennen in een nieuwe en uitdagende fase.



    Na de val van de Eastern Clan onder de aanval van kwaadaardige oni en yokai is het land van Mt. Moonspell in duisternis gehuld. De eens zo mooie berg en zijn vallei wemelen nu van de kwaadaardige monsters, en jij zult hun aanvallen moeten overleven en er zoveel mogelijk moeten uitroeien.



    Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell beschikt over acht nieuwe personages die behoren tot de clan die ooit de regio verdedigde. Elk van hen heeft unieke vaardigheden die je optimaal zult moeten gebruiken om hordes demonen af te slachten. De uitbreiding voegt ook verschillende nieuwe wapens toe die je kunt evolueren om hun buitengewone krachten vrij te spelen. Ze vormen een geweldige aanvulling op je klassieke arsenaal en maken nieuwe en verwoestende combinaties mogelijk.



    In Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell neemt je zoektocht tegen de vampiers je mee naar de bergen voor een nieuw avontuur vol Oosterse inspiratie. Breid je avontuur uit en ga nieuwe uitdagingen aan terwijl je begeleid wordt door een nieuwe soundtrack bestaande uit zes nummers die perfect passen bij de nieuwe etappe.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Vampire Survivors

    Beste prijzen voor Vampire Survivors Legacy of the Moonspell

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief