Eneba COM
 
 

Vampire Survivors blijft groeien in 2024

Vampire Survivors blijft groeien in 2024

Ondanks het feit dat Vampire Survivors door één persoon is gemaakt, is het een van de meest succesvolle spellen van de afgelopen jaren. Deze indie actie roguelike game combineert kogel-hell spelmechanieken met pixel-art graphics in 2D om een bevredigende en verslavende ervaring te leveren die de oorsprong is van een heel subgenre. Veel games zijn in zijn voetsporen getreden en titels als Death Must Die bieden een vergelijkbare ervaring met wendingen die interessant genoeg zijn om lof te verdienen. Vampire Survivors blijft echter een referentie in het genre, vooral dankzij het harde werk van Poncle, die het spel blijft upgraden met nieuwe functies.

Online co-op en cross-saves

In 2023 voegde de ontwikkelaar heel wat nieuwigheden toe aan Vampire Survivors en bracht hij verschillende uitbreidingen voor het spel uit. Tides of the Foscari, Legacy of the Moonspell, zijn onlangs gevolgd door Emergendy Meeting. Allemaal hebben ze nieuwe scenario's, personages, wapens en spannende gameplayfuncties toegevoegd aan Vampire Survivors, maar er is meer op komst.

 

 

Poncle heeft in een recente publicatie op Steam gedetailleerd beschreven wat er allemaal naar het spel gaat komen. De studio legt uit dat de twee grote doelen voor dit jaar de toevoeging van online coöperatieve gameplay en ondersteuning voor cross-saves op meerdere platforms zijn. De toevoeging van een coöperatieve multiplayermodus zou de manier waarop spelers Vampire Survivors benaderen aanzienlijk veranderen en het zal erg interessant zijn om te zien wat voor specifieke functies het spel op dit gebied krijgt.

Met deze toevoegingen wil Vampire Survivors aan de top blijven en de fans nog meer uren speelplezier bieden. Het is de moeite waard om op te merken dat het ook een van de meest kosteneffectieve manieren is om je geld te investeren, omdat het heel betaalbaar is. Je kunt de beste deals voor Vampire Survivors PC codes vinden met onze prijsvergelijker en je meteen onderdompelen in deze unieke ervaring als je het nog moet ontdekken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief