Warhammer 40.000: Space Marine 2 toont zijn gameplay-mechanica

Warhammer 40.000: Space Marine 2 toont zijn gameplay-mechanica

Met zijn voorganger als basis wil Warhammer 40,000: Space Marine 2 de speler een unieke ervaring bieden die alles wat de fans hebben gezien overtreft. In de nieuwe third-person shooter, die zich afspeelt in het futuristische universum van Games Workshop, keert kapitein Titus terug en neemt hij het op tegen de dodelijkste biologische plaag in het heelal: de Tyranids. Deze buitenaardse wezens gedragen zich als een enorme zwerm biologische wapens die in staat zijn om een planeet te verslinden en achter te laten als een leeg omhulsel. De Tyranids, die worden bestuurd door een krachtige korfgeest, zijn de belangrijkste tegenstander in Warhammer 40,000: Space Marine 2 en bieden nieuwe mogelijkheden op het gebied van gameplay.

Algemeen overzicht

Ontwikkelaar Saber Interactive heeft in Space Marine 2 tal van nieuwigheden geïntroduceerd die verder gaan dan nieuwe soorten vijanden. De shooter biedt ook coöperatieve gameplay voor maximaal drie spelers en zes verschillende klassen om uit te kiezen. Elk van hen heeft verschillende vaardigheden en progressiepaden en biedt je een schat aan mogelijke benaderingen van gameplay, vooral in combinatie met andere spelers. Je kunt een eerste blik werpen op elk van hen in actie in de nieuwste Warhammer 40,000: Space Marine 2-video, die spelers ook een algemeen overzicht geeft van veel functies in de game, van verschillende gameplaymodi tot aanpassingsopties.

 

 

Met een epische campagne die je met maximaal twee vrienden kunt delen en een uitdagende competitieve PvP-spelermodus, moet Warhammer 40:000: Space Marine 2 de nieuwe sensatie worden onder de fans van het Dark Millenium. Natuurlijk is het niet de enige shooter die zich in hetzelfde universum afspeelt, maar Warhammer 40,000: Darktide biedt een heel ander soort ervaring en de eerste Space Marine wist veel spelers te overtuigen met zijn verslavende gameplay en unieke setting. Daarom heeft het vervolg enorme verwachtingen gewekt bij de fans van het eerste spel.

Gebruik onze prijsvergelijker als je vandaag nog een goedkope Warhammer 40,000: Space Marine 2 CD-sleutel wilt bemachtigen en wees klaar om een pad van vernietiging te banen als een van de heilige strijders van de keizer. Zuiver de Xenos en vecht voor de Keizer!

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief