Instant Gaming EU
 
 

Warhammer 40k: Rogue Trader krijgt een gevechtsregels video

Warhammer 40k: Rogue Trader krijgt een gevechtsregels video

Een week voor de release van de aankomende CRPG Warhammer 40K: Rogue Trader heeft ontwikkelaar Owlcat Games ervoor gekozen om een nieuwe preview te laten zien waarin meer wordt getoond over de grondgevechten in het spel. De video geeft inzicht in de gevechtsgegevens die alle regels zullen bepalen, zoals de waarde die nodig is om te gooien om vijanden te raken, ontwijken en het voordeel van onder een dekking staan.

Andere details gaan over wapenattributen en het voorgestelde bereik op basis van de uitrusting, gebiedsaanvalseffecten en een functie die voor veel woede onder spelers heeft gezorgd: vriendelijk vuur. Burst fire en gebiedsaanvallen kunnen zowel vijanden als bondgenoten raken, waardoor de strategie en tactische positionering in de game nog beter tot hun recht komen.

Bekijk de video over alle basisregels:

 

 

Owlcat Games is een veteraan in de branche en heeft al zwaargewicht cRPG's geproduceerd, zoals Pathfinder: Kingmaker en het vervolg Pathfinder: Wrath of the Righteous. Gezien het portfolio kunnen we er zeker van zijn dat Warhammer 40,000: Rogue Trader functies en mechanieken zal bieden die CRPG-liefhebbers zullen bevallen.

Belangrijkste functies van Warhammer 40,000: Rogue Trader:

  • Verken de Koronus Expanse: Stap aan boord van het Voidship en reis tussen de vele systemen in het Koronus Expanse, een nauwelijks in kaart gebracht en ongelooflijk gevaarlijk gebied vol gevaarlijke wezens en enorme mogelijkheden voor winst en verkenning.
  • Jouw beslissingen zijn belangrijk: Toon je onderdanen genade of minacht ze, blijf trouw aan de keizer-God of ga in zee met vijanden van de mensheid. Elke beslissing en elke handeling, zelfs bij het maken van je personage, verandert de open wereld in de game en de mensen die erin leven.
  • Verzamel je bemanning: Een gevolg van rechtschapen helden, verwrongen psykers en verraderlijke xenos staat klaar om je te volgen in de duisternis tussen de sterren. Ze zullen je raad geven, je helpen in de strijd en je steeds meer macht geven. In ruil daarvoor kun je ze door hun eigen persoonlijke reizen leiden en hun lot voor altijd veranderen.
  • Plan je acties zorgvuldig: Maak gebruik van dekking, de omgeving en zorgvuldige positionering om je vijanden te overmeesteren in volwaardige isometrische turn-based tactische gevechten. Gebruik de krachtige vaardigheden van je metgezel om het tij van de strijd te keren en zelfs in de moeilijkste situaties de overwinning te behalen.

Warhammer 40.000: Rogue Trader verschijnt op 7 december 2023 op PlayStation 5, Xbox Series S/X en Windows PC via Steam, GOG en de Epic Games Store. Voor fans van CRPG en het Warhammer 40k-universum kun je onze prijsvergleicker raadplegen voor de beste CD Key-aanbiedingen voor Warhammer 40,000. Rogue Trader: Rogue Trader en verken dit uitgestrekte duistere universum.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief