Warhammer 40.000: Rogue Trader krijgt een grote patch

Warhammer 40.000: Rogue Trader krijgt een grote patch

Warhammer 40,000: Rogue Trader heeft met succes de geest van het tabletop-spel van Games Workshop gevangen en aangepast aan een spannende CRPG-ervaring. Vergelijken met Baldur's Gate III is een betwistbaar punt omdat Larian's spel het beste is in het genre, maar Owlcat Games is erin geslaagd om de algehele ervaring te verbeteren als we het vergelijken met de vorige spellen. Pathfinder: Kingmaker en Pathfinder: Wrath of the Righteous behoren tot de favorieten van de fans en worden beide breed ondersteund. Het universum van Warhammer 40.000 is heel anders dan Golarion, maar de uitgebreide overlevering is een geweldige inspiratie geweest om een uniek avontuur te creëren dat zich afspeelt in het Duistere Millennium.

De rol aannemen van een iconische Rogue Trader is al iets episch op zich. Deze individuen zijn verantwoordelijk voor de uitbreiding van het Rijk der Mensen. Met enorme middelen tot hun beschikking voeren ze het bevel over een schip en verkennen ze de verre uithoeken van de melkweg in hachelijke avonturen. Warhammer 40.000: Rogue Trader laat je een van deze individuen belichamen en zet je tegen alle verwachtingen in een spannend avontuur. Het spel heeft een vertakkende verhaallijn met meerdere manieren om verder te komen, afhankelijk van je beslissingen, en het is nu al een favoriet van de fans.

Ruimte voor verbetering

Net als bij eerdere titels van Owlcat Games werd Warhammer 40,000: Rogue Trader uitgebracht met een aantal bugs. Sommige daarvan kunnen je voortgang in de campagne zelfs aanzienlijk belemmeren. Maar net als bij de Pathfinder-serie werkt de ontwikkelaar eraan om ze na de lancering te verhelpen. De derde grote update voor Warhammer 40,000: Rogue Trader is al uitgebracht, en die pakt veel van deze bugs aan en verhelpt "a vast majority of broken quests and cutscenes that blocked progression or worked only for specific choices". De hele lijst met fixes en verbeteringen aan de gameplay is vrij lang, maar je kunt de officiële patch notes hier bekijken (pas op voor mogelijke spoilers).

 

 

Owlcat Games belooft te blijven werken aan het verbeteren van Warhammer 40,000: Rogue Trader te verbeteren met nieuwe balans- en levenskwaliteitswijzigingen in de komende weken. Als je je wilt onderdompelen in een spannend avontuur dat zich afspeelt in het universum van het tafelspel van Games Workshop, is onze prijsvergelijker natuurlijk de beste bron van digitale codes om Warhammer 40,000: Rogue Trader op PC, Xbox en PS5 te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief