BG PPC IG EN
 
 

Rogue Trader voegt diepte toe aan het Warhammer 40.000-universum

Rogue Trader voegt diepte toe aan het Warhammer 40.000-universum

Hoewel Warhammer 40,000: Rogue Trader niet het enige videospel is dat is geïnspireerd op het tabletopspel van Games Workshop, biedt het een ervaring die aanzienlijk verschilt van de ervaring die je in alle voorgaande spellen kunt beleven. Het is geen spannende shooter zoals Darktide of Space Marine 2, en het heeft een veel dieper verhaal dan Mechanicus. Het spel lijkt in veel opzichten meer op Baldur's Gate III, wat geen verrassing is aangezien Owlcat Games gespecialiseerd is in het maken van geweldige CRPG's. De studio had veel succes met Pathfinder: Kingmaker en Pathfinder: Wrath of the Righteou, en Warhammer 40,000: Rogue Trader zal waarschijnlijk hetzelfde pad volgen.

Een andere benadering van het universum van het Dark Millenium

Warhammer 40.000: Rogue Trader zet je in de schoenen van een van de individuen die verantwoordelijk zijn voor het verkennen van de verre uithoeken van het universum om het Rijk van de Mens uit te breiden. Je hebt enorme middelen tot je beschikking om door de ruimte te navigeren en te ontdekken wat er achter de grenzen van het Rijk ligt. In tegenstelling tot andere dienaren van de keizer hebben Rogue Traders een zekere mate van vrijheid om te doen en laten wat ze willen, zolang ze hun missie maar volbrengen.

Warhammer 40.000: Rogue Trader laat je verschillende paden bewandelen terwijl je aan een episch avontuur begint. Het maakt niet uit of je een beeldenstormer of zelfs een ketter wilt zijn, het spel biedt je een spannend avontuur waarin jouw keuzes ertoe doen. De hulp inroepen van machtige personen is bijvoorbeeld een must als je wilt overleven en informatie wilt verzamelen, zelfs als het schimmige Xenos zijn. Natuurlijk zal de altijd aanwezige invloed van de Duistere Machten je verleiden en proberen te corrumperen, en het is aan jou of je je daartegen verzet of er je voordeel mee doet om macht te vergaren.

 

 

Owlcat Games heeft goed werk geleverd door de mechanica van de klassieke tabletop RPG in een videogame om te zetten. Warhammer 40.000: Rogue Trader biedt een intense verhaalgedreven ervaring en vult dit aan met een spannend gevechtssysteem. Het spel laat overdreven ingewikkelde mechanica achterwege en is zeer toegankelijk voor nieuwe spelers, terwijl het toch veel details biedt en een solide en meeslepend verhaal heeft.

Warhammer 40.000: Rogue Trader zal Baldur's Gate III niet snel overtreffen, maar als je op zoek bent naar een alternatief of een andere CRPG die zich in een ander universum afspeelt om de komende maanden te spelen, dan vervult dit spel die rol. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een Warhammer 40,000: Rogue Trader Steam key tegen de beste prijs aan te schaffen en vandaag nog te beginnen met spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief