World of Warcraft: The War Within opent zijn deuren met een testfase

World of Warcraft: The War Within opent zijn deuren met een testfase

World of Warcraft mag dan niet op zijn beste moment zijn wat spelers betreft, maar Blizzards MMORPG blijft favoriet bij een enorme fanbase die komt en gaat met de release van elke uitbreiding. Daarom was de aankondiging van een verandering in de manier waarop deze worden uitgebracht zo belangrijk toen werd onthuld dat er niet één maar drie uitbreidingen onderweg zijn. Spelers gaan met een verbazingwekkende snelheid door nieuwe content heen en de ontwikkelaar heeft zich de afgelopen jaren gedwongen gezien om evenementen zoals raids in verschillende fases uit te brengen. The Worldsoul Saga belooft echter veel nieuwe content om de komende jaren te verkennen met The War Within, Midnight en The Last Titan.

Meld je nu aan

The War Within is de eerste van deze uitbreidingen en hij is bijna klaar om getest te worden. Blizzard heeft de inschrijving geopend om deel te nemen aan een testfase waarin spelers "journey through never-before-seen subterranean worlds filled with hidden wonders, earn the trust of the new Earthen allied race, and face an ancient evil lurking in the darkness". Je kunt je registreren en aanmelden om te worden uitgenodigd voor het evenement dat je toegang geeft tot het eerste gebied in de uitbreiding, het Isle of Dorn, waar je hard moet werken om het vertrouwen van een van de nieuwe geallieerde rassen te verdienen. Nieuwe heroïsche talentbomen om vrij te spelen en andere nieuwigheden zullen beschikbaar zijn, evenals twee kerkers en verschillende gloednieuwe ondergrondse gevechten.

 

 

De release van The War Within zal zeker veel spelers terugbrengen naar World of Warcraft, hoewel het nog maar de vraag is of het de cijfers van Final Fantasy XIV weer kan inhalen. Microsoft kan veel te zeggen hebben over bepaalde aspecten van de ontwikkeling van de populaire MMORPG, aangezien het nu Blizzard bezit, kan dit een grote invloed hebben op de toekomst van het spel. Hopelijk is dat voorgoed.

Als je staat te popelen om de nieuwe uitbreiding te ontdekken, meld je dan aan om de uitbreiding te testen en bekijk de beste kortingen om World of Warcraft: The War Within met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief