World of Warcraft: The War Within bèta begint morgen

World of Warcraft: The War Within bèta begint morgen

World of Warcraft heeft de afgelopen tijd wat ups en downs gekend. De juridische problemen van Blizzard en de overname door Microsoft hebben gevolgen gehad voor een bedrijf waarvan het beleid is herzien. Deze veranderingen hebben zich ook uitgebreid naar de ontwikkeling van de bekendste MMORPG, want er zijn niet één maar drie uitbreidingen aangekondigd die een saga vormen. De eerste komt er nu aan en World of Warcraft: The War Within maakt zich op voor de release. Net als bij eerdere uitbreidingen opent Blizzard een bètafase waarin spelers van over de hele wereld zelf kunnen proberen wat de aankomende uitbreiding te bieden heeft.

De Worldsoul Saga begint

In april werd het registratieproces om deel te nemen aan World of Warcraft: The War Within beta open. Als je dat hebt gemist, kun je nog steeds toegang krijgen tot de bèta door de Epic-editie van de uitbreiding aan te schaffen, die ook verschillende exclusieve in-game items, 30 dagen speeltijd en drie dagen vroege toegang tot de uitbreiding bevat vóór de releasedatum. Blizzard heeft nog niet onthuld of de hele inhoud van de uitbreiding beschikbaar zal zijn tijdens de bèta, maar degenen die meedoen zullen zeker de kans krijgen om de nieuwe gameplay-systemen uit te proberen, de nieuwe zones en dungeons te verkennen en uiteindelijk zelfs tegen raid-bazen te vechten.

 

 

World of Warcraft: The War Within introduceert een nieuwe verhaallijn, veel nieuwe quests en spannende gameplaymechanieken. De belangrijkste op het gebied van gameplay zijn misschien wel de twee nieuwe talentbomen voor elke klasse, die veel nieuwe vaardigheden en interacties mogelijk maken, en de Warbands, een progressiesysteem voor het hele account waarmee je een groep personages samen kunt levelen. Dit alleen al is de moeite waard voor fans van World of Warcraft, vooral voor degenen die een beetje uitgekeken zijn op de content in World of Warcraft: Dragonflight.

De release van World of Warcraft: The War Within staat gepland voor dit jaar, hoewel Blizzard nog geen releasedatum heeft bevestigd. Waarschijnlijk zal het na de zomer gebeuren. Als je alle nieuwigheden die met de nieuwe uitbreiding naar het spel komen niet wilt missen, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om World of Warcraft: The War Within vandaag nog voor de beste prijs.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief