Instant Gaming EU
 
 

Dying Light Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dying Light Season Pass is een uitbreiding voor de populaire game Dying Light. Deze pas geeft gamers toegang tot exclusieve content die gerelateerd is aan de basisgame, zoals extra missies en kaarten, unieke wapens en outfits, en een hogere moeilijkheidsgraad met hogere beloningen die alleen beschikbaar zijn via deze seizoenspas. De nieuwe verhaallijn neemt spelers verder mee in de apocalyptische wereld die Harran is geworden - een stad in crisis door mysterieuze krachten die het verstand te boven gaan. Tijdens je reis staan er steeds meer vijanden klaar om het tegen je op te nemen, dus gamers zullen alle mogelijke middelen nodig hebben om hun zwaarste vijanden tot nu toe te overwinnen.



    Om het meeste uit deze seizoenspas en de extra content te halen, moeten gamers zich storten op de zombiestraten van Harran vol mysteries die moeten worden ontrafeld, voorwerpen die moeten worden gezocht en machtsgevechten die lijken op een eindeloze strijd tegen veranderde wezens - en dat alles onder voortdurende dreiging van gemuteerde gedrochten die van plan zijn het beetje hoop dat nog binnen handbereik ligt, te vernietigen.



    Dying Light Season Pass biedt gebruikers ook toegang tot downloadbare bonuscontent die na de lanceringsdag regelmatig wordt vrijgegeven, waardoor ze niet kunnen voorspellen wanneer of wat er komt, maar zich er wel van bewust zijn dat ze altijd een stap voor zijn als het gaat om het aanpassen van hun spelervaring aan hun eigen wensen. Met Dying Light Season Pass wordt een heel nieuw niveau van mogelijkheden voor gamers ontsloten - om verder te gaan dan wat gisteren voor mogelijk werd gehouden en het spel vandaag je eigen te maken.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Dying Light

    Beste prijzen voor Dying Light Season Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Dying Light Season Pass

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief