Eneba COM
 
 

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass is een ongelooflijk spel voor elke fanatieke gamer. Deze speciale versie van de populaire anime-serie biedt spelers een unieke ervaring die urenlang spannende missies en content biedt. De seizoenspas geeft gebruikers toegang tot extra verhalen, personages, kostuums en ninja-infokaarten, zodat ze verder kunnen komen in hun reis en echte ninja's kunnen worden.



    In Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass verkennen spelers gedetailleerde scenario's terwijl ze het opnemen tegen vijanden van beide kanten van de oorlog met krachtige combo's en intense fusies die leiden tot spectaculaire gevechten tussen elk personage. Fans kunnen ook iconische locaties bezoeken, zoals Hidden Leaf Village, waar de jonge Naruto trainde onder Jiraiya-Sensei voor zijn noodlottige missie om Konoha te redden. Naast deze verkenningstochten wachten er ook veel uitdagingen op degenen die dapper genoeg zijn om ze aan te gaan. De Season Pass bevat exclusieve content, zoals combinatietechnieken waarmee twee personages of groepen personages hun krachten kunnen bundelen met indrukwekkende fusieaanvallen om zelfs de moeilijkste tegenstanders sneller dan ooit te verslaan. Daarnaast krijg je kostuums uit eerdere games waardoor spelers meer opties hebben om het uiterlijk van hun favoriete vechters aan te passen. Tot slot zorgen de extra speelbare personages in dit pakket ervoor dat er altijd genoeg helden klaarstaan voor actie, zodat je nog meer spannende gevechten kunt beleven.



    Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass is de perfecte manier voor elke fan van de serie om nog meer uit hun spelervaring te halen. Spelers kunnen nieuwe vaardigheden en kostuums vrijspelen, nooit eerder vertoonde verhaallijnen verkennen en het opnemen tegen vijanden met krachtige fusietechnieken. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke reis die fans urenlang bezig zal houden.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

    Beste prijzen voor Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Season Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief