Instant Gaming EU
 
 

Singularity

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Singularity is een action-adventure, shooter game ontwikkeld door Raven Software en uitgegeven door Activision. Singularity speelt zich af in het futuristische Rusland van de jaren 1950 en volgt het verhaal van Nate Renko, een luchtmachtagent die een mysterieus eiland genaamd Katorga-12 moet onderzoeken. Wat begint als een normale verkenningsmissie wordt al snel iets sinisters als Nate ontdekt dat deze Sovjetbasis werd gebruikt om experimenten uit te voeren met Element 99, waardoor een onstabiele tijdlus in de faciliteit is ontstaan.



    Nate moet zijn kennis van technologie en tijdmanipulatie gebruiken om zowel van vijanden buiten als binnen de faciliteit te overleven terwijl hij probeert de door Element 99 veroorzaakte singulariteit te herstellen of te verstoren voordat het de toekomst van de mensheid vernietigt. In Singularity zijn spelers uitgerust met krachtige wapens gebaseerd op hun eigen leeftijd, zoals granaatwerpers, plasmageweren en EMP-pistolen; allemaal ontworpen voor verschillende doeleinden, afhankelijk van het type vijand waarmee ze te maken krijgen. Spelers hebben ook toegang tot geavanceerde apparatuur, zoals Time Manipulation Device (TMD), waarmee ze objecten om zich heen kunnen veranderen, de tijd kunnen vertragen of versnellen, of zelfs gebeurtenissen die eerder hebben plaatsgevonden kunnen terugspoelen.



    Verschillende niet-spelers helpen Nate ook tijdens zijn reis op Katorga-12 en geven hem toegang tot unieke vaardigheden zoals het openen van deuren met codes, het uitschakelen van robotachtige vijanden en meer. Met een adrenalineverhogend verhaal vol spannende gevechten en een boeiend plot, zalSingularity gamers zeker op het puntje van hun stoel houden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Singularity

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Singularity

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief