BG PPC IG EN
 
 

Call of Duty: Modern Warfare 2

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Activision biedt ons een nieuwe aflevering van de populairste schiet-serie aller tijden. Call of Duty: Modern Warfare 2 markeert de terugkeer van de Task Force 141. Sluit je aan bij de legendarische multinationale speciale operaties eenheid als ze vechten tegen nieuwe bedreigingen over de hele wereld. In het vervolg op de geliefde Call of Duty uit 2019 krijgen kapitein John Price, John "Soap" MacTavish, Kyle "Gaz" Garrick en Simon "Ghost" Riley te maken met een bedreiging met diepe connecties die nog ontdekt moeten worden. De campagne voert hen over de hele wereld met missies in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Kolonel Alejandro Vargas van de Mexicaanse Special Forces zal zich bij hen voegen als een nieuw lid van het iconische team. Samen zullen ze een grote verscheidenheid aan missies uitvoeren, waaronder luchtdrop- en onderwateraanvallen, nachtelijke stealth-missies en nog veel meer.



    Call of Duty: Modern Warfare 2 De game brengt de serie naar een nieuw tijdperk met nieuwe features zoals Special Ops, een tactische co-op modus voor twee spelers waarin je je vaardigheden kunt aanscherpen in uitdagende scenario's. Ook de grootschalige multiplayer krijgt veranderingen te zien, met de opfrissing van het speltype Gunsmith, de terugkeer van enkele favoriete speltypen uit eerdere games zoals Demolition en Headquarter, en ook de toevoeging van een paar nieuwe, Bounty en Knockout, die innovatieve gameplay-mechanieken introduceren.



    Op technisch vlak biedt Call of Duty: Modern Warfare 2 niet alleen de allernieuwste graphics dankzij een nieuwe engine, maar ook een nieuw geavanceerd AI-systeem dat de NPC's tactisch bewustzijn geeft en ze op een realistischere manier laat vechten dan ooit.



    Call of Duty: Modern Warfare 2 is ontworpen als een spannende en meeslepende ervaring die nog beter wordt met gratis updates en DLC's die nieuwe maps, gameplaymodi en speciale evenementen toevoegen na de lancering.

    Lees verder

    Beste prijzen voor CoD Modern Warfare 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Vereist een Battle.net-account om de jouw spel-cd-sleutel te activeren.

    Opmerkingen over Call of Duty: Modern Warfare 2

    Adricted
    Adricted
    10 nov. 2023 00:56on dlcompare.fr
    Pas mon Call of Duty préféré, mais déjà meilleur que le premier opus !
    Niet mijn favoriete Call of Duty, maar nu al beter dan het eerste opus!
    Awanasgheps
    Awanasgheps
    8 nov. 2023 23:29on dlcompare.it
    devo essere d'accordo con alcuni colleghi player che hanno maldigerito questo capitolo, anche se a me non è dispiaciuto affatto. Il gameplay più ragionato della modalità storia che si avvicina (ci prova almeno), in maniera quasi strisciante, ai vecchi battlefield, una regia quasi sempre impeccabile e visivamente impattante. Troppi problemi il multiplayer, oltre a essere quasi un altro gioco
    Ik moet het eens zijn met sommige medespelers die een hekel hebben aan dit hoofdstuk, hoewel ik het helemaal niet erg vond. De meer beredeneerde gameplay van de verhaalmodus die op een bijna sluipende manier de oude slagvelden benadert (het probeert tenminste), een bijna altijd onberispelijke en visueel impactvolle richting. Te veel problemen de multiplayer, naast het feit dat het bijna een ander spel is
    Athemith
    Athemith
    8 nov. 2023 17:54on dlcompare.fr
    Call of c'est comme CS en moins tactique et les gens achètent le jeu 50 fois pour jouer au même jeu avec un nom différent... Vraiment je ne comprend pas... alors un remake d'un dlc payé plein pot 50 fois, franchement, pour moi c'est une License de pigeon, sans offense.
    Call of is net CS maar dan minder tactisch en mensen kopen het spel 50 keer om hetzelfde spel met een andere naam te spelen... Ik snap het echt niet... dus een remake van een dlc waarvoor 50 keer is betaald, eerlijk gezegd is dat voor mij een sucker's license, no offence.
    Gamer2021
    Gamer2021
    7 nov. 2023 13:02on dlcompare.fr
    Ce Call of Duty est très mitigé du fait qu'il porte le nom d'un des Call of mythique qui est MW2 2009 alors qu'il ne lui arrive même pas a la paume des pieds.
    Deze Call of Duty is erg gemengd, aangezien het de naam draagt van een van de mythische Call of Duty-games, MW2 2009, ook al komt het niet eens in de buurt.
    Yevson
    Yevson
    7 nov. 2023 12:26on dlcompare.es
    Se trata de un juego muy bien realizado, que ofrece una experiencia de disparos intensa, realista y variada, tanto en su modo campaña como en su multijugador. Sin embargo, también creo que el juego tiene algunos aspectos mejorables, como el modo cooperativo, que me ha parecido poco inspirado, o la falta de innovación en algunos aspectos, como el diseño de los mapas o las mecánicas de las misiones.
    Het is een zeer goed gemaakt spel, dat een intense, realistische en gevarieerde schietervaring biedt, zowel in de campagnemodus als in de multiplayer. Ik denk echter ook dat het spel een aantal aspecten heeft die voor verbetering vatbaar zijn, zoals de co-op modus, die ik ongeïnspireerd vond, of het gebrek aan innovatie in sommige aspecten, zoals het ontwerp van de kaarten of de mechanica van de missies.
    Jaiper13
    Jaiper13
    7 nov. 2023 01:09on dlcompare.es
    Call of Duty: Modern Warfare 2 ha sido elogiado por la crítica y los fanáticos por su campaña cinematográfica, su multijugador atractivo y sus gráficos impresionantes. Muchos lo consideran uno de los mejores juegos de Call of Duty de los últimos años.
    Call of Duty: Modern Warfare 2 is door zowel critici als fans geprezen om zijn filmische campagne, boeiende multiplayer en verbluffende graphics. Velen beschouwen het als een van de beste Call of Duty-games van de afgelopen jaren.
    6512b6ced35e2@younes petit
    6512b6ced35e2@younes petit
    7 nov. 2023 00:55on dlcompare.fr
    Le mode histoire est bien le jeu est beau mais bon franchement c'est toujours plus ou moin la même chose le multi est sympa et il y a beaucoup de monde pour que chaque joueur trouve son compte.
    De verhaalmodus is goed, het spel is mooi, maar eerlijk gezegd is het altijd min of meer hetzelfde. De multiplayer is leuk en er zijn genoeg mensen om uit te kiezen, dus er is voor elk wat wils.
    gennyshark
    gennyshark
    6 nov. 2023 21:31on dlcompare.com
    CoD Modern Warfare 2 is worthy of its name. If the campaign fails to excite, Modern Warfare 2's multiplayer is one of the most solid experiences on the shooter market. Infinity Ward has managed to replicate the magic of the original Modern Warfare 2 in the multiplayer sector, putting together an experience so solid and modular that, unless there are preconceptions or prejudices, anyone who professes to be a fan shooters need to give it a chance.
    CoD Modern Warfare 2 doet zijn naam eer aan. Als de campagne niet weet te boeien, is de multiplayer van Modern Warfare 2 een van de meest solide ervaringen op de shooter-markt. Infinity Ward is erin geslaagd om de magie van de originele Modern Warfare 2 te reproduceren op het gebied van multiplayer en een ervaring samen te stellen die zo solide en modulair is dat, tenzij er vooroordelen of vooroordelen zijn, iedereen die beweert fan te zijn van shooters het een kans moet geven.
    Cabilau
    Cabilau
    6 nov. 2023 17:25on dlcompare.com
    The campaign looks good and the extra content for it is welcome, sadly the multiplayer doesn't look like a big improvement.
    De campagne ziet er goed uit en de extra content is welkom, maar helaas ziet de multiplayer er niet uit als een grote verbetering.
    MRGIANITA
    MRGIANITA
    6 nov. 2023 17:25on dlcompare.it
    Ho giocato per tutto l'anno a MW2 e devo dire che dalla season 2 il gioco ha preso una brutta piega. La campagna è stata ottima invece
    Ik speel MW2 al het hele jaar en ik moet zeggen dat het spel sinds seizoen 2 een stuk slechter is geworden. De campagne daarentegen was geweldig
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : COD MW2
    • Categorieën : Actie , First-Person Shooter , Strategie , Vertelling , Militair
    • Uitgever : Activision
    • Ontwikkelaar : Sledgehammer Games
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 27 oktober 2022
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64 bit)
      • CPU : i3-6100 / Ryzen 3 1200
      • RAM : 8 GB
      • GPU : Geforce GTX 960 / Radeon RX 470
      • Opslagruimte : 125 GB
      • Aanbevolen
      • OS : Windows 10 / 11 (64 bit)
      • CPU : i5-6600K / Ryzen 5 1400
      • RAM : 12 GB
      • GPU : Geforce GTX 1060 / Radeon RX 580
      • Opslagruimte : 125 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18ESRB M
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief