Instant Gaming EU
 
 

Stronghold Crusader HD

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stronghold Crusader HD is een spannend spel voor gamers van alle leeftijden. Het biedt een spannende ervaring als spelers in de huid kruipen van een leider in de middeleeuwse wereld en hun eigen koninkrijk vanaf de grond opbouwen. In het spel kunnen spelers versterkte kastelen bouwen, machtige legers rekruteren en oorlog voeren tegen zowel menselijke tegenstanders als AI-gestuurde personages.



    Spelers moeten hun middelen verstandig inzetten als ze willen slagen in Stronghold Crusader HD. Ze moeten hun middelen zorgvuldig beheren terwijl ze muren, torens, grachten en andere structuren bouwen die hen kunnen beschermen tegen vijandelijke aanvallen. Spelers hebben ook toegang tot unieke wapens zoals trebuchets, katapulten, kokende oliepotten, ballistae, en meer die strategisch gebruikt kunnen worden tijdens gevechtssituaties.



    De graphics zijn verbluffend realistisch in Stronghold Crusader HD; elk kasteel is gebouwd met gedetailleerde texturen, variërend van stenen blokken tot houten planken. Er is zelfs een uitgestrekt slagveld waar je het kunt opnemen tegen je vijanden - compleet met razende vuren en brandende pijlen! Met zijn intense actiescènes gecombineerd met strategische spelelementen biedt dit spel urenlang vermaak voor elke serieuze gamer die op zoek is naar een uitdaging.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stronghold Crusader HD

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Stronghold Crusader HD

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief