Eneba COM
 
 

Stronghold HD

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stronghold HD is een spel dat spelers de unieke kans biedt om middeleeuwse oorlogsvoering na te spelen en te beleven. In dit strategiespel kunnen gamers kastelen ontwerpen, bouwen en vernietigen die getrouw zijn weergegeven naar historische ontwerpen. In Stronghold HD kun je deelnemen aan spannende campagnes voor één speler of online tegen je vrienden strijden met maximaal 8 spelers.



    Stronghold HD Dompelt gamers onder in de wereld van Middeleeuwen met realistische 3D-beelden en gedetailleerde 2D-beelden voor kasteelbouw en troepeneenheden. Of je nu een ondoordringbaar fort maakt of belangrijke punten in de basis van je vijand aanvalt, je kunt een breed scala aan belegeringswapens zoals kokende olie of katapulten gebruiken tegen legers met zwaardvechters, boogschutters en meer! Je kunt individuele landstrijdkrachten zowel in de aanval als in de verdediging sturen, terwijl je ook de voorraden beheert zodat ze te allen tijde binnen aanvaardbare grenzen blijven - dit alles zorgt voor een ongelooflijk aangrijpende spelervaring die fans keer op keer zal doen terugkomen!



    Als je alleen speelt, zorgt de fluctuerende moeilijkheidsgraad van de AI voor precies de juiste uitdaging, afhankelijk van hoe ver je in de campagne bent; plus eenmalige schermutselingen laten je desgewenst oefenen zonder al te veel moeite te doen. Online spelen ondersteunt maximaal acht deelnemers, waardoor Stronghold HD een ideale keuze is om spannende LAN-party's te organiseren of af te rekenen met verre gamers.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stronghold HD

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Stronghold HD

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief