Eneba COM
 
 

Stronghold 2: Steam Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stronghold 2: Steam Edition is een bijgewerkte versie van het klassieke real-time strategiespel van FireFly Studios. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2005 en zag een heruitgave voor PC Gamers op Steam in februari 2014. Stronghold 2: Steam Edition bevat de originele Stronghold 2 ervaring individueel verbeterd met extra kaarttypes, nieuwe AI tegenstanders, verbeterde graphics, geoptimaliseerde multiplayer gameplay, en verschillende bug fixes die nooit beschikbaar waren voor deze versie.



    Stronghold 2: Steam Edition brengt gamers terug in de wereld van de middeleeuwse oorlogsvoering, maar in plaats van oppervlakkige militaire campagnes te spelen moeten ze hun eigen kasteelbolwerk bouwen terwijl ze de grondstoffen en het geluksniveau van hun bevolking beheren. Het kasteelbouwsysteem stelt spelers in staat om hun vaardigheden op het gebied van grondstoffenbeheer te gebruiken door verdedigingswerken te bouwen zoals muren of belegeringswapens zoals katapulten of vlammende pijlen die defensief of offensief kunnen worden gebruikt tegen vijandige legers. Elke factie heeft haar eigen unieke eenheden die dynamische strategieën mogelijk maken, zoals het in een nachtelijke hinderlaag lokken van vijandelijke troepen of het sturen van plunderaars bij daglicht, wanneer er grotere aantallen rond je fort aanwezig zijn, waardoor het voor hen moeilijker wordt om binnen je muren te komen. Multiplayer-ondersteuning keert ook terug in Stronghold 2: Steam Edition, met maximaal 8 spelers die online kunnen strijden tegen andere ambitieuze krijgsheren. Het spel biedt ook 4 AI-tegenstanders die elk hun eigen unieke strategieën en uitdagingen aan de tafel brengen, zodat je volop de gelegenheid hebt om je strategische vaardigheden te testen.



    Stronghold 2: Steam Edition is een bijgewerkte versie van een klassiek real-time strategiespel dat gamers terugbrengt in de wereld van de middeleeuwse oorlogsvoering en hen de middelen geeft om hun eigen kasteelbolwerk te bouwen terwijl ze de middelen en het geluksniveau van hun bevolking beheren. Met multiplayerondersteuning voor maximaal 8 spelers, 4 AI-tegenstanders en extra kaarttypes en bugfixes heeft deze versie voor elk wat wils, van casual gamers tot hardcore tactici.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stronghold 2 Steam Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Stronghold 2: Steam Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief