Eneba COM
 
 

Ziggurat

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ziggurat is een actievolle rogue-achtige dungeon crawler in een magische wereld. Kruip in de huid van een magiër in de diepten van elke kerker en vecht tegen hordes vijanden en machtige eindbazen om ervaring op te doen en nieuwe vaardigheden vrij te spelen. Met willekeurige levels, vijanden en beloningen zal geen enkele tocht hetzelfde zijn - het is aan jou om de geheimen van het spel te ontdekken!



    Kies uit vier verschillende klassen - Huntsman, Summoner, War Mage of Occultist - elk met hun eigen unieke speelstijl, wapens en vaardigheden. Trek eropuit met je gekozen klasse met een reeks wapens zoals messen, kruisbogen en magische staven; versla vijanden met speciale aanvalscombo's en ontwijk vallen die snel een einde aan je reis kunnen maken. Ontdek verborgen buitkisten voor bonusvoorwerpen zoals gezondheidsdrankjes en boekrollen die extra bescherming kunnen bieden of de schade kunnen verhogen.



    Vecht je een weg door uitdagende levels in Adventure Mode of neem deel aan speciale getimede evenementen voor meer beloningen in Survivor Mode. Met zijn verslavende gameplay en kleurrijke visuals, Ziggurat komt u zeker terug voor meer!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ziggurat

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Ziggurat

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief