Eneba COM
 
 

White Noise 2

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    White Noise 2 is een horror video game ontwikkeld door Milkstone Studios. Het is het vervolg op de populaire horrortitel White Noise Online. Spelers hebben de keuze om zich aan te sluiten bij het onderzoeksteam of de rol aan te nemen van een buitenaards wezen en tegenstanders te verslinden in een 4vs1 asymmetrische ervaring.



    In een volledig 3D-omgeving met realistische verlichting, geluidseffecten en dynamische achtergronden kunnen spelers hun omgeving verkennen terwijl ze aanwijzingen ontrafelen die hen dichter bij het ontdekken van verborgen geheimen brengen, nieuwe mysteriegebieden ontsluiten en meer. Het spel bevat meerdere levels die samen of solo kunnen worden voltooid voor een intense single-player ervaring. Naarmate je verder komt in elk level, kom je vijandelijke wezens tegen met unieke vaardigheden die je moet overwinnen om te overleven. De sfeer in White Noise 2 is gevuld met angst en spanning terwijl het volledig trouw is aan het bronmateriaal - waardoor het perfect is voor zowel fans van originele white noise-titels als degenen die op zoek zijn naar iets fris en innovatiefs van het ontwikkelingsteam van Milkstone Studios. Met slim gebruik van hulpmiddelen zoals zaklampen, radio's en geluidsdetectoren plus ingewikkeld ontworpen vijanden die een zorgvuldige strategische planning vereisen in steeds uitdagender levels - biedt deze game volop mogelijkheden voor gamers die hun moed op de proef willen stellen.



    White Noise 2 biedt een unieke horrorervaring die je meer dan tevreden zal stellen. Of je nu deel uitmaakt van het onderzoeksteam of in de huid kruipt van een buitenaards wezen, dit spel zal zeker voor veel schrik en spanning zorgen. Bereid je voor op een intense 4vs1 asymmetrische horrorervaring met White Noise 2 van Milkstone Studios.

    Lees verder

    Beste prijzen voor White Noise 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over White Noise 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief