Instant Gaming EU
 
 

Farm Together

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Farm Together is een uniek landbouwspel waarin gamers hun krachten kunnen bundelen en samen met vrienden hun droomboerderij kunnen bouwen. Het spel combineert het klassieke plattelandsgevoel met moderne technologie en geeft spelers de leiding over elk aspect van hun eigen virtuele boerderij. Ze kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan groenten, fruit, dieren, houtproducten, machines, gebouwen en gewassen om een aantrekkelijk boerenlandschap vol productiepotentieel te creëren.



    In Farm Together kun je je land vormgeven door velden om te ploegen of moerassen te vullen voor het planten van gewassen of het fokken van vee; bomen tot leven brengen door nieuwe jonge boompjes te planten; verschillende gebouwen bouwen zoals silo's en schuren; voertuigmodellen aanpassen voor het oogsten van producten of het vervoeren van goederen; dieren fokken zoals koeien, schapen en kippen; structuren renoveren; vers geoogste producten verkopen op de marktkraam voor munten of credits - dit alles zodat je genoeg grondstoffen hebt terwijl je elk doel dat voor je ligt bereikt. Landbouwactiviteiten geven ook toegang tot extra uitdagingen zoals vistoernooien waar beloningen wachten op succesvolle vissers. Een online coöperatieve modus maakt het mogelijk om verbinding te maken met andere boeren van over de hele wereld op het P2P-netwerkplatform van Steam: samen kunnen ze elkaars boerderijen helpen beheren en bonusmunten of -credits ontvangen voor het voltooien van taken.



    Farm Together is een leuk landbouwspel dat gamers een unieke ervaring biedt om het leven te leiden van een ouderwetse plattelandsboer in een moderne wereld. Het biedt alle sensaties van het leven op het platteland met vrienden, terwijl je niets mist van de technologische vooruitgang van vandaag.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Farm Together

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Farm Together

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief