Instant Gaming EU
 
 

White Noise Online

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    White Noise Online is een volledig coöperatieve horrorervaring van Milkstone Studios. In dit spel moeten maximaal vier onderzoekers samenwerken om een gebied te verkennen en de waarheid achter mysterieuze gebeurtenissen te ontdekken. Tijdens het onderzoek moet je een stap voor blijven op een bovennatuurlijk wezen dat je team elk moment kan verslinden.



    White Noise Online Biedt spannende en spannende momenten terwijl spelers op zoek gaan naar aanwijzingen in donkere en griezelige omgevingen. Onderweg komen ze jump scares, puzzels en uitdagingen tegen die hun vindingrijkheid en alertheid op de proef stellen. De sfeer is gevuld met constante onzekerheid terwijl de spelers op elkaars veiligheid letten - en dat terwijl er om elke hoek iets sinisters op de loer ligt. Spelers kunnen tijdens hun onderzoek communiceren via voicechat of tekstchat, terwijl ze vechten tegen de duisternis, zowel in de echte wereld als mentaal, want die eist zijn tol tijdens het onderzoek - of het nu angst is of gewoon twijfel in henzelf, waardoor ze op doodlopende wegen kunnen stuiten als ze niet voorzichtig genoeg zijn om dieper in de mysteries van het spel te duiken. Ze moeten ook beperkte middelen beheren zoals zaklampbatterijen, medische kits, sleutelkaarten, enz., wat White Noise Online zowel toegankelijk als uitdagend maakt op verschillende moeilijkheidsniveaus, afhankelijk van wat voor soort ervaring je zoekt.



    White Noise Online is een intens en meeslepend spel dat je doet terugkomen voor meer. Of je nu een serieuze gamer bent of gewoon op zoek naar een unieke ervaring, deze titel heeft iedereen iets te bieden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor White Noise Online

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over White Noise Online

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief