Instant Gaming EU
 
 

Tokyo Mirage Sessions ♯FE

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Tokyo Mirage Sessions ♯FE is een cross-over role-playing game die de gameplay, het verhaal en elementen uit de Shin Megami Tensei van Atlus en de Fire Emblem-serie combineert.



      Een interdimensionaal kwaad is het hedendaagse Tokio binnengevallen. Volg een groep tieners, gemanifesteerd als iconische Fire Emblem-personages, die een bondgenootschap aangaan met bevriende Mirages, en met hen samensmelten om Mirage Masters te worden. Onder het mom van het talentenbureau Fortuna Entertainment vechten de Mirage Masters om onschuldige mensen te beschermen tegen de kwaadaardige Mirages en uit te zoeken wie er achter de aanvallen zit. De kwaadaardige Mirages proberen energie, bekend als Performa, de creatieve energie, van mensen te oogsten en zijn verantwoordelijk voor verschillende verdwijningen.



      De turn-based gevechten maken vakkundig gebruik van de gevechten van de Fire Emblem en Atlus RPG's om een unieke ervaring te maken. Je zult in staat zijn om wapens te vervaardigen; speel vervolgens op je sterke punten en verpletter je vijanden. Het spel zit vol leuke knipoogjes naar meerdere fandoms, waaronder Fire Emblem-referenties, kerkers met een thema uit de entertainmentindustrie en verbluffende muzikale optredens.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Avontuur.

      Opmerkingen over Tokyo Mirage Sessions ♯FE

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief